Дневен хороскоп за 27 април

20448
Дневен хороскоп за 27 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за сериозни дела. Самите вие няма да сте в особено настроение за забавления. Взели сте своето и ще ви мързи дори да мърдате. Добър повод да наваксате  с четенето.

Телец

Това е ден за примирение. Ако продължавате да се подценявате, обаче, едва ли ще напреднете особено от точката, на която се намирате в последно време.

Близнаци

Това е ден за взимане на независими решения. Каквото и да ви посъветва дори ваш приятел вие пак ще направите това което сте решили или предстои да решите. Все пак се водете от мисълта за себе си.

Рак

Това е ден за взаимност. Не се страхувайте да дадете повече от себе си. Може да не е веднага, но със сигурност ще бъдете възнаградени.

Лъв

Зодиите с ново гадже през май

Ето кои зодии има вероятност да си хванат гадже през май. ОВЕН Не се затваряйте в себе си и бъдете общителни – такива, каквито ...

Това е ден за повече финансова свобода. Добре е да излезете спортно облечени, тъй като вероятно няма да имате време да се прибирате за смяна на екипа.  Самостоятелните представители на знака вероятно няма да се приберат сами вечерта.

Дева

Това е ден за купон! Забавлявайте се, както ви душа иска, но мислете и за последиците. Бъдете преди всичко разумни, а после - освободени.

Везни

Това е ден за наваксване. Но още една пропусната петък вечер няма да се отрази добре на самочувствието ви. Предупредете у дома да ви чакат на сутринта.

Дневен хороскоп за 24 април

Овен Понякога човек може да е и насила оптимист. Точно това ще се иска от вас днес. Сложете усмивката на лицето си и няма да усетите ...

Скорпион

Това е ден за умереност. Най-добре не рискувайте да се храните на непознато място. Ако е възможно си вземете обяд от дома, но го съхранявайте в хладилник. Вечерта не си правете алкохолни експерименти.

Стрелец

Денят може да ви изнерви с ревността на ваши колеги. Ако сте заслужили позицията си честно отминете с мълчание подмятанията. В противен случай може само да потвърдите съмненията на останалите.

Козирог

Месечен хороскоп за април 2018 г.

Овен Вашият месец трябва да се превърне в основен двигател на годината. Сега е моментът да се развихрите. Вярно е, че ще имате повод з...

Този петък ще мине като една полусъбота. Който си го е заслужил – си го е заслужил. Направете си плановете за деня още вечерта, за да не загубите часовете напразно.

Водолей

Това е ден за промяна. Сценариите във вашата глава са си чисто ваши и не се учудвайте, че някой може да се обиди ако му връчите главната роля в тях.

Риби

Това е ден за разпускане, може да си тръгнете по-рано. Напрежението от изминалите дни е изтънило търпението ви и по-добре да не го подлагате на повече предизвикателства. Сега е много важно да си починете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com