Дневен хороскоп за 27 август

12630
Дневен хороскоп за 27 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота не си позволявайте да съдите никого. Заемете с решаването на вашите проблеми и се фокусирайте върху себе си. Това какво представляват другите си е тяхна работа. Вие може да поработите върху себе си.

Телец

Сега не е моментът да се фокусирате върху външния свят и обвивката на нещата. Много красиви хора са гнили ябълки отвътре. Не се изкушавайте от прекалената бляскавост, задълбайте повече.

Близнаци

Много смях и веселие ви очаква тази събота. Опитайте се да включите и децата в това веселие. Не си мислете, че ще откраднат от времето ви и няма да остане такова за вас. Ще се изненадате колко добре ще си изкарате.

Рак

Тази събота може да си позволите повече от обикновено. Това важи както в духовен аспект, така и в материален. Дори няма нищо лошо в това да наблегнете на материалното. Прекаления светец и Богу не е драг.

Лъв

Използвайте деня, за да се разтоварите максимално от работната седмица. Не си и помисляйте да проверявате служебната си поща. Най-добре излезте и оставете телефона си у дома. Имате нужда от пълно изключване.

Дева

Денят обещава много изненади. Някои от вас ще са рожденици и ще имат един необикновен и незабравим празник. Бъдете живи, здрави и много щастливи!

Везни

Точно, когато си помислихте, че животът ви се е „кротнал“ денят ще ви донесе събитие, което ще ви накара да се замислите дали сте в своите води. Така е то. Приемете с усмивка предизвикателството и бъдете честни със себе си и сърцето си.

Седмичен хороскоп за 29 август - 4 септември

Овен Новата седмица ще предложи пред вас много препятствия. Една част от тях ще бъдат свързани с дома и семейните въпроси. Но всичко щ...

Скорпион

Днес е добре да си припомните някои уроци от миналото. Съществува опасност да повторите стари грешки, водени от изкушението за краткосрочно удоволствие. Спомнете си, че цената не си заслужава.

Стрелец

Приятелите наистина са най-ценното в живота. Вие имате късмета да сте дарени с много от тях. Ако някой не е в настроение винаги има кой друг да ви разведри. Понякога обаче трябва да останете с онзи, който има нужда от вас.

Козирог

5-те най-красиви жени сред зодиите

Макар че отделните хора имат различни представи за женска красота, астролозите казват, че 5 от зодиакалните знаци са по-щедро надарени ...

Тази събота ще сте изпълнени с любов и блянове. Чакането е мъчително, но скоро ще се уверите, че си е заслужавало. Опитайте се да изживеете мечтите си максимално реално и щастието съвсем скоро ще почука на вратата.

Водолей

Тази събота не си давайте много зор за нищо. Ще имате късмета нещата да се получат от само себе си. Ако някой се опита да ви обвинява посрещнете думите му с усмивка. Това е страшно оръжие.

Риби

Денят ще е такъв, какъвто си го направите. Бъдете смели в желанията си. Така поне половината ще се сбъднат. Само не правете сметки. Колкото толкова- най-доброто е дошло при вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...