Дневен хороскоп за 27 май

24009
Дневен хороскоп за 27 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота може да ви се види безкрайна. Проблемът е, че ще ви е трудно да изберете с какви точно дейности да я изпълните. Започнете първото, което ви хрумне, за да не загубите деня си напразно.

Телец

През този ден си наложете да видите повече светлина, отколкото допускате. Нищо няма да ви стане ако се разкършите малко и надникнете тук-там в непознати места, където ви канят отдавна.

Близнаци

Тази събота съвсем спокойно може да си изберете човек, когото да залеете с цялата информация, която не ви дава мира. За да ви е по-приятно нека да е поне на вашето интелектуално ниво.

Рак

Денят ще премине в пътуване. Настроени сте скептично, а ако се отпуснете бихте могли да съберете много повече приятни впечатления, нови приятелства и незабравими моменти.

Лъв

Сега не е моментът да издребнявате от сутринта. С половинката ви може да си изберете някоя задружна дейност, която да ви сплоти, а не да ви разединява.

Дева

Когато искате нещо да се случи по ваш вкус, това означава, че и вие ще трябва да се съобразите с желанията на отсрещната страна. В противен случай не се чудете ако получите отказ.

Везни

Не всичко, което е популярно е добро или пък е истина. Ситуацията, в която сте в момента изисква по-задълбочен анализ и търсенето на повече източници на информация. Не пестете сили да я намерите.

Скорпион

Денят обещава чудеса, но само при условие, че вие ще бъдете един от участниците в тях. Имате шанса да насочите развитието на събитията, в желаната от вас посока. Просто не се отказвайте.

Стрелец

Когато ви се поднася лимон, може да го изпиете за здраве и да си направите съответните изводи. Малко приземяване може само да ви се отрази здравословно и отрезвяващо. За летене в облаците винаги има време.

Козирог

Ето кога ще срещнеш сродната си душа!

Всяка от нас иска да открие любовта, да срещне мъжа на живота си, нейната сродна душа. Ако все още не сте го сторила и се чудите кога щ...

Затворили сте се в себе си и не се чувствате добре. Време ви е на излезете на светло. Направете процеса плавен, за да не ви се завие свят от всичко, което искате да наваксате.

Водолей

Колкото и да не ви се иска нещата от живота се случват. Няма как да ги избегнете, но може да се адаптирате към тях. Имате всички необходими ресурси, за да се впишете в обстановката.

Риби

Не преставайте да правите опити за излизане от потиснатото ви състояние. Не се знае точно кое действие ще доведе до положителни промени. Прекарайте деня навън, независимо дали ще сте сами или с приятели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com