Дневен хороскоп за 27 март

12710
Дневен хороскоп за 27 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник трябва да сте неотразими. Не допускайте и най-малкия пропуск във външния си вид. Останалото е в главата ви и трябва да го използвате по най-добрия начин.

Телец

Опитайте се да си дадете повече сън, заради смяната на времето. Днес от вас ще се изисква повече, а не трябва и за минутка да ви проличи, че сте уморени.

Близнаци

През този ден не правете планове за големи покупки и не харчете пари. Това е ден, в който трябва да спазвате желязна финансова дисциплина. Може само малко да си помечтаете.

Рак

Тази седмица ще се почувствате изключително щастливи от факта, че до себе си имате точно този партньор. Планирайте кратко пътуване или друг начин да отпразнувате факта, че сте заедно.

Лъв

Този понеделник няма да ви пожали, но пък не съществува нещо, с което не бихте могли да се справите. Вечерта ще ви направи незабравим подарък.

Дева

Посрещнете понеделник с готовност за подвизи. Вие може да бъдете тези, които да покажат перфектна форма и бързи реакции, независимо от смяната на времето. Успех!

Везни

Този понеделник ще ви поднесе някои изненади. Още от сутринта ще стане ясно, че събитията няма да се развият по начина, по който сте си ги представяли. В това, обаче, няма нищо лошо.

Скорпион

Този понеделник не се подавайте на желанието да губите време в оплакване на съдбата си. Според някои тя е за завиждане. Запретнете ръкави и създайте още поводи за завиждане!

Стрелец

Този понеделник станете рано и си вземете студен душ или поне контрастен. Най-полезно за вас ще е да охладите емоциите, с които ще посрещнете утрото, защото те само ще ви навредят, а може да свършите толкова много полезни неща за себе си.

Козирог

Научи се как да обичаш себе си според зодията

За да бъдете уравновесени и щастливи, трябва да обичате себе си. За да можете да обичате някого, първо трябва да обичате самите вас. Ак...

Този понеделник може да си позволите повече време за себе си. Намерете час-два, в които да анализирате чувствата си и да се вслушате в интуицията си, после „раздайте“ правосъдие.

Водолей

Сега е моментът да бъдете „терминатора“ в офиса. Не сте длъжни да се съобразявате с темпото на другите. Който може – да ви догони. Не се обръщайте назад.

Риби

По-силни сте, отколкото вие и другите предполагат. Сега е време да го покажете. Може да се разкъсвате от вътре, но това си е ваша работа. Не позволявайте и на една сълза да се търкулне пред свидетели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com