Дневен хороскоп за 28 август

10090
Дневен хороскоп за 28 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя е добре да не давате ухо на нещата, които сте разбрали, че се говорят за вас. Колкото и бесни да сте, рязката реакция само ще зарадва зложелателите и накара други да се замислят дали наистина не притежавате качествата, които ви приписват.

Телец

Днес е много вероятно да научите тайна, която ще преобърне представа ви за неща, които се приемали по коренно различен начин в продължение на години. Ще ви трябва време да излезете от ступора и да свикнете с новото положение. Не бързайте да съдите никого.

Близнаци

Добре е да се замилите дали няма прекалено много хора, с които си губите времето. Изобщо не е задължително да давате от себе си за някой, който се сеща за вас веднъж годишно. От това няма да пострада реномето ви.

Рак

Събитията от деня може да ви накарат да се почувствате наранени. Това обаче ще е поради вашето възприятие на нещата. Ако погледнете от друг ъгъл ще видите, че нямате никакъв повод за недоволство.

Лъв

Денят ще ви подскаже, че не сте се насочили в правилната посока. Напрегнатостта през последните дни се дължи именно на това. Спрете, огледайте се и помислете наистина ли ви трябва това, от което не се чувствате добре.

Дева

Денят ще ви завари уморени, но това не е голяма трагедия, тъй като е почивен ден. Дори не се и опитвайте да се борите с мързела си, а му се отдайте изцяло и с чиста съвест. Сега е моментът да се поглезите с всичко, което не сте успели.

Везни

Денят ще ви напомни, че не само отпуската ви е свършила, но и сме на прага на есента. Съвсем естествено това няма да ви изпълни с тъга, която може смело да туширате с обиколка по любимите ви магазини. За вечерта се запасете с шоколад.

Скорпион

Може да си мислите, че сте изкупили вината си с едно извинение, но за съжаление от отсрещната страна ще очакват повече. Ако нямате намерение да се хабите повече не очаквайте и подобряване на отношенията.

Стрелец

Основната ви задача днес ще бъде да се примирите с мисълта, че ако искате да постигнете нещо ще са ви необходими много повече време и усилия. Хубавите неща стават бавно и за съжаление, няма изключения.

Козирог

Понякога погледът ви върху света е изключително странен. Вие обаче умело успявате да не се разкриете в цялата си светлина и добре, че е така. Днес някой може да се опита да ви разголи. Бъдете предпазливи.

Водолей

Ако нямате повод да започвате важен разговор по-добре не го правете. Скуката може да ви предизвика да рискувате добрите си отношения с любим човек с ненужни изяснявания. Наистина нямате нужда от това.

Риби

Имате планове да нямате никакви планове, но предложенията за приятно и активно прекарване на деня ще започнат още от сутринта. По-скоро ще съжалявате ако пропуснете някое от тях. Зимата наближава и тогава, искате или не, няма да може да излизате толкова често.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com