Дневен хороскоп за 28 май

14552
Дневен хороскоп за 28 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник следете за нови служебни възможности. Опитайте се да успеете за всички срещи, които сте уговорили. Не се колебайте да разширите кръга на общуване.

Телец

Понеделник ще ви дари с нетърпение за забавления и приятни мигове. Почивката не ви е стигнала, но все пак идва лято. Планирайте извънредна кратка отпуска.

Близнаци

Този понеделник няма да сте много трезви в мисленето. Затова се въздържайте от обещания и сериозни разговори, особено ако са служебни. 

Рак

Ако между вас и партньора ви назряват проблеми, може да възникне необходимост от сериозен разговор. Намерете баланса между хладнокръвието и грижовността.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за уикенда

Овен През почивните дни комуникацията между вас и половинката ще върви гладко, но въпреки това не злоупотребявайте с доверието и търп...

Днес бъдете внимателни в при подписване на документи и в думите си, които изричате пред публика. Съветът на звездите е повече да слушате и ще ви се разкрие това, което трябва да научите, за да се справите с ваш личен проблем, чието решение търсите отдавна.

Дева

Денят ще ви предостави възможност да решите повечето финансови въпроси.  Опитайте се да имате ясни намерения към половинката си, за да не решава някой вместо вас какво трябва да правите.

Везни

Този понеделник ви предстои да влезете нови роли и да действате по-смело от обикновено. Възможно е от вас да не се изисква нищо повече от заявление или признание.

Седмичен хороскоп за 21-27 май

Овен През първите два дни от новата седмица ще имате достатъчно свобода да действате според вашите собствени правила. Ако в сряда от в...

Скорпион

Очаква ви силен ден в служебно отношение. Може и да си мислите, че неприятностите са останали назад, но още малко време трябва да сте нащрек.

Стрелец

Днес не бива да се отпускате нито за минута. Сега със служебните ви  партньори може да ви обединяват необичайни и непредвидени ситуации. Постарайте се да не се дразните и бъдете готови да промените гледната си точка.

Козирог

10 неща, които показват колко силна е една връзка

Вероятно всеки човек има известни съмнения относно отношенията си от време на време. Но как всъщност можем да разберем, че нашата връз...

През този ден ви очакват изненади у дома и новини в живота на близки хора. Може да ви запознаят с някого, а това да е свързано с преживявания, които ще оставят смесени чувства у вас.

Водолей

Този понеделник хладнокръвността ви ще ви позволи да обърнете някое дело в нужната посока, да сключите сделка или да започнете нещо ново. За нов проект заложете на хора, с които сте работили успешно и преди.

Риби

Денят ще ви даде поводи да забавите темпото и да се вгледате в реалността. Понесете гордо пропуските и продължете напред с безценния ви опит.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com