Дневен хороскоп за 28 ноември

14751
Дневен хороскоп за 28 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят не е подходящ за сериозни разговори с професионални партньори. Успешна ще е всяка обществено полезна дейност. Ако има дейност, организирана от съседите, не отказвайте участие.

Телец

Тази сряда ще ви зарадва с приятни приключения в любовните отношения. Мъжете ще се проявят като рицари. Хубав ден за общуване с приятели. Може да получите неочаквани финансови постъпления.

Ето каква бивша е според зодията

Една жена може много да промени държанието си след края на връзката си. Това донякъде зависи и от месеца, в който е родена. Ето и каква...

Близнаци

Този ден е подходящ за сключването на договори и за делови преговори. Възможно е да имате непредвидени разходи, но те няма да повлияят сериозно на бюджета ви.

Рак 

Важна информация, получена в началото на деня ще ви помогне да се ориентирате по-добре в дейността си. Денят е много подходящ за повишаване на репутацията ви и за доказване на уменията ви.

Лъв

Годишен хороскоп за 2019 г. - Близнаци

В първите дни на Новата година може да имате сериозни противоречия с ваши колеги или близки хора. Не встъпвайте в открит конфликт, тъй ...

Тази сряда ще е успешна във финансово отношение. Ще може да направите успешни преговори. Добре е да се разплатите със старите си дългове, независимо дали са пари или услуги.

Дева

Тази сряда ще се чудите как да осъществите максимално ефективно планираните покупки за дома. Имате нужда от тях или просто сте си втълпили, че на всяка цена трябва да ги имате, поради което може да похарчите много пари за нищо.

Везни

Неразумното ви финансово поведение днес може да доведе до изостряне на отношенията ви с партньора. Днес не давайте обещания, за които не сте сигурни, че може да изпълните.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Овен

Новата година ще ви завари в романтично настроение. Онези от вас, които все още са сами ще имат шанса да срещнат любовта на живота си п...

Скорпион

Тази сряда ще бъдете приятно изненадани от положителен обрат в личните ви отношенията или приемането от страна на половинката ви на идея от изключителна важност за вас.

Стрелец

Тази сряда не подценявайте интуицията си. Емоциите, които изпитвате ще бъдат възнаградени, само не се изнервяйте от нетърпение. 

Козирог

Седмичен хороскоп за 26 ноември - 2 декември

Овен През тази седмица ще е добре да мобилизирате цялото си търпение и дипломатичност в отношенията с колегите и началниците. Сега не ...

Тази сряда не давайте пари назаем на никого. Нито малки, нито големи суми. Съществува вероятност, че няма да ви бъдат върнати.

Водолей

Тази сряда не доверявайте тайни. Колкото и доверие да имате на дадения човек, засега изчакайте с разкриването на прекалено важна информация за вас.

Риби

Тази сряда не предприемайте финансови рискове. Не давайте пари назаем и ако имате дългове се опитайте да се разплатите с онези, на които дължите нещо. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com