Дневен хороскоп за 28 октомври

15656
Дневен хороскоп за 28 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък ви очаква кратко пътуване, по време на което може да смените рязко скоростта на израстване в служебната стълбица. Бъдете внимателни, с кого се свързвате и не вярвайте в нещата, които се случват прекалено лесно.

Телец

Ако сега ви е паднало да се възползвате от промяна в обстоятелствата в офиса, не се колебайте, а направо действате. Едва ли друг път ще имате подобен шанс. Единственото, коеот трябва да направите е да се изявите в най-добрата си светлина.

Близнаци

Днес е висок рискът от това да загубите нещо. Не слагайте личните си вещи по джобовете на якето или дънките. Прибирайте ги в чантата, която нека да ви е подръка. Половинката ви може да предяви претенции, които да ви се сторят странни, но за него са важни.

Рак

Ако имате неприятности със зъбите не отлагайте посещението при специалист. Каквито и притеснения да имате те трябва да останат на страна, а вие да вземете съответните мерки. Не забравяйте колко по-добре ще се чувствате след това.

Лъв

Денят ще ви изненада приятно още от сутринта. Ваш приятел може да ви се обади по погрешка, но това да доведе от инициирането на среща между вас. Имате толкова много неща за разказване. Очаква ви изключително приятно изкарване.

Дева

Този ден ще бъде наситен с много любов, противно на всичките ви очаквания. Някой е решен да опровергае отрицателните ви прогнози за живота. Все пак ще е нужно усилие и от ваша страна. Вечерта избягвайте алкохола.

Везни

Сега е много важно да се вслушате в мнението на приятелите ви. Колкото повече мнения съберете толкова по-добре ще се ориентирате в ситуацията. Ако се чувствате объркани това означава, че не бива да предприемате сериозни действия.

Скорпион

Дневен хороскоп за 27 октомври

Овен През този ден ще ви е трудно да откриете това, което търсите. Не хабете нерви, защото обстоятелствата няма да зависят от вас. Про...

Днес ще получите признание за това, че сте били прави преди време. Само не казвайте: „Аз ти казах.“ Така ще се загуби, както ефекта на далновидността ви, така и авторитета, който сте си изградили до момента.

Стрелец

Денят обещава много приятни мигове с колегите ви. Някои отношения ще преминат в приятелство, но ако сте нови на работното си място не бързайте да разкривате всичко за себе си. Оставете си още няколко седмици и дори месеци за опознаване на хората и ситуацията.

Козирог

Сега е моментът да проведе онзи важен разговор с началника си. Представете си идеите си, но без да изисквате незабавното им изпълнение. Просто не сте в тази позиция. Ако придружите думите си с усмивка и малко скромност ще може да се надявате на положителен отзвук.

Дневен хороскоп за 26 октомври

Овен Тази сряда може да свършите всичко важно по телефона. Освен ако не се налага да положите подпис. Може да имате пълно доверие на п...

Водолей

През този ден бъдете внимателни в желанията си. Най-важното е да не бързате да ги споделяте. Запазването им за вас самите ще гарантира сбъдването им, в противен случай енергията може да се разпилее.

Риби

Правите откритие след откритие, което понякога ви смущава. Като цяло обаче се чувствате добре, така че не преставайте да откривате себе си. В никакъв случай не се притеснявайте от това, което представлявате.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com