Дневен хороскоп за 28 септември

11597
Дневен хороскоп за 28 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят ще ви посрещне с много активност в служебно отношение. От вас ще се иска само малко повече напористост, за да постигнете целите си. Не се колебайте да рискувате и да поемате повече отговорности, с които да покажете, че сте достойни за мястото, към което се стремите.

Телец

Днес може да попаднете в сложна ситуация. Тогава се вслушайте в интуицията си. Именно тя ще ви подскаже правилното решение, особено ако се отнася за личните ви отношения.

Близнаци

Тази сряда се пригответе за много срещи. Ще бъдете канени на събития, в които е добре да вземете участие, за да повдигнете авторитета си, заздравите съществуващите връзки и създадете нови такива.

Рак

Ако днес получите предложение за нова работа обмислете добре възможността, а не се хвърляйте необмислено. Като цяло ще имате своите шансове за увеличаване на доходите си, но не бързайте да си правите сметката с неполучените още пари.

Лъв

Днес в личен план денят ще ви даде шансове за подобряване на личния ви живот, но затова ще са необходими доста усилия от ваша страна. Свободните представители на знака може да започнат връзка.

Дева

Денят може да ви даде неочакван отговор на стар въпрос, който ви измъчва отдавна. По-скоро ще се убедите в правотата си и това ще ви даде нужната ви увереност сега.

Везни

Денят обещава да бъде тих и спокоен. Ще чуете изненадващи думи от човек, за когото сте мислили, че по-скоро не ви харесва. Опитайте се да видите положителното в него.

Скорпион

Как зодиите се справят с тъгата

Овен Импулсивни, изпълнени със сляпа ярост, те не успяват да се върнат към нормалните си навици. Телец В трудните моменти Телците се...

Признанията днес няма да ви навредят. В крайна сметка се показват това, което сте всъщност. Не се срамувайте от себе си, естествеността ви е очарователна!

Стрелец

Тази сряда ще ви донесе приятни преживявания. Ще се сближите с човек, когото отдавна харесва и не сте имали възможността да му се покажете в целия си блясък. Бъдете естествени.

Козирог

Денят ще ви подари едни от най-приятните преживявания за годината. Щастието ви ще ви даде криле за покоряването на нови върхове. Някои ги очаква повишение.

Гадната истина за зодиите

Хората обичат хороскопите, тъй като в повечето от тях пише хубави неща. Така обаче няма баланс, ето защо ви предлагаме един доста непри...

Водолей

Днес ще се чувствате обичани от един от най-важните хора в живота ви. Какво по-хубаво от това? Освен това денят обещава успех и в ученето.

Риби

Няма нищо лошо в хубавите неща. Още по-малко да вярвате в тях. Напълно заслужавате най-доброто, така че не бягайте от него, а се втурнете напред!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com