Дневен хороскоп за 28 юни

18918
Дневен хороскоп за 28 юни
Снимка: Thinkstock/Guliver

Овен

Тази сряда ще трябва да избирате – работата или семейството. Вслушайте се в себе си и ще отриете удачен начин да съчетаете и двете. Освен това всички ще са доволни.

Телец

Тази сряда ще бъде един успешен ден за вас, благодарение на хармоничните ви отношения с партньора. В хармония сте и със себе си. Остава рискът от финансови загуби. Не намалявайте вниманието си.

Близнаци

Тази сряда ще изиска от вас да посветите времето си на хора, които имат нужда от вас. Това може да е половинката ви или дете. Няма да ви е лесно, но в края на деня – доволни от себе си.

Рак

Тази сряда ще се насладите на уважението и любовта на най-близките ви хора от семейството. Ще усетите пълната хармония между себе си и тях.

Лъв

Тази сряда не предприемайте кратки пътувания. Няма да имате и късмет в работата с информация. Отдайте се на по-дълбоки неща. Денят е подходящ за анализ и подобряването на роднински връзки.

Дева

Тази сряда ви изключително приятен ден с вашата половинка.  За тези, които имат деца предстои ден, в който ще се почувстват горди родители. Денят ще допринесе за личностното ви развитие.

Везни

Тази сряда не се ядосвайте заради слухове и сплетни. Работите здраво и не си заслужава да отвличането вниманието си и да пилеете сили в разплитането на интриги.

Стрелец

Тази сряда ще е успешна благодарение на подкрепата от страна на ваш приятел или приятели. Освен постигнатото ще се насладите на удоволствието, което носи истинското приятелство.

Скорпион

Тази сряда е възможно да имате разногласия със семейния партньор или друг човек, с когото се намирате в партньорски отношения. Може да заявите привидно съгласие, но не се съмнявайте в своята правота.

Козирог

Дневен хороскоп за 26 юни

Овен Още от първите часове на деня се опитайте да се справите с най-заплетените задачи, които ще изискват най-много усилия и концентра...

Тази сряда ви очаква успех благодарение на това, че стриктно сте следвали определена линия на поведение и упорити усилия. Въпреки това ще чувствате тревожност. Възможно е внезапно събитие да помрачи радостта от успеха ви.

Водолей

Тази сряда е възможно някой ще се опита да ви накара да се чувствате виновни или гузни. Вие знаете как стоят нещата и ги възприемате реално. Не позволявайте да окажат натиск върху вас.

Риби

Тази сряда проверявайте всяка информация по няколко пъти. Има висок риск от това да се опитат да ви заблудят, за да предприемете конкретни действия. Не предприемайте и пътувания днес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com