Дневен хороскоп за 29 август

18666
Дневен хороскоп за 29 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Понеделник ще постави пред вас много препятствия. Една част от тях ще бъдат свързани с дома и семейните въпроси. Но всичко ще се върти около това, че няма да сте в състояние да проумеете същността на нещата.

Телец

Този понеделник запретнете ръкави. Хоризонтът е чист и свободен и може да правите, каквото ви хрумне. Първите два дни от седмицата е добре да си наложите да приключите с всичко, което касае дома и семейните отношения.

Близнаци

Понеделник рядко преминава с положителни емоции и този няма да прави изключение. Обстоятелствата ще наложат да превключите доста бързо от една дейност на друга, но вие сте специалисти в това отношение и няма да имате проблеми с адаптацията.

Рак

Седмицата започва много динамично за представителите на знака Рак. Някои от вас ще имат шанса да повишат доходите си благодарение на сътрудничество с чужденци.  Други пък ще получат предложение за работа в чужбина.

Лъв

През първия ден на новата седмица ще сте в пълна кондиция да се справите с всички семейни и домашни проблеми. Може да си позволите да бъдете по-откровени, но в положителен смисъл и това ще помогне за постигането на целите ви.

Дева

Понеделник в никакъв случай не може да се нарече лек ден за вас. Ще ви е трудно да сдържате негативните си емоции и при това ще бъдете водени от собствените си разбирания за нещата, а не от обективната обстановка.

Везни

Новата седмица ще започне изключително наситено за представителите на знака Везни. Очаква ви струпване на задачи за решаване, както в служебно отношение, така и в личен план. Опитайте се да приключите всичко в понеделник.

Скорпион

През тази седмица ще бъдете сред малцината представители на зодиака, които звездите ще пожалят. Понеделникът няма и да го усетите. Толкова леко и безболезнено ще мине. Във вторник ще бъдете поставени в уж безобидна ситуация. Много е важно обаче как ще реагирате в нея.

Стрелец

Началото на новата седмица ще започне с доста натоварване за представителите на знака Стрелец. Ще ви се наложи да се лишите от доста неща, за да може да изпълните задачите си. Колкото и да ви е трудно се опитайте да приключите всичко още в понеделник.

Козирог

Най-агресивните зодии

Мълчаливо негодувание или опустошително торнадо? Как всяка зодия изразява гнева си и кои са най-агресивни? Хубаво е да се знае, за да с...

Продължава натовареният период за представителите на знака Козирог. Сякаш всички задължения и отговорности са се струпали на вашите рамене, а ситуацията е все по-неясна. Освен това каквото и да пожелаете, сякаш нарочно така стават нещата, че да не се получи.

Водолей

Седмицата започва спокойно и безобидно за представителите на знака Водолей.  Дори до известна степен ще бъдете пощадени и от настъпването на ретроградния период на Меркурий.  Все пак си оставяйте повече време за пътуване и не взимайте важни решения.

Риби

Ако сте чакали ситуацията да се поуспокои, за да си починете от напрежението през последните дни, не бива да очаквате, че ще може да го постигнете сега. Добрата новина е, че няма да ви се налага да започвате нищо ново и да мислите за сроковете, в които да го реализирате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com