Дневен хороскоп за 29 януари

8836
Дневен хороскоп за 29 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес не се колебайте да потърси помощ от приятел при решаването на битов проблем, свързан с ремонт. Опитайте се да не се оплаквате от това колко е труден животът, за да имате помощници и за друг път.

Телец

Със сигурност сте на правия път, но той не винаги е лек. Това че има някои трудности показва, че сте избрали достойна цел. Продължавайте смело напред!

Близнаци

Засега сте още далеч от заветната цел, но това не означава да преставате да търсите начини за постигането й. Повече от всичко мислете за добрия резултат, който ви предстои.

Рак

Това е ден, в който планината ще дойде сама при вас. Не е необходимо за полагате кой знае какви усилия, за да постигнете желаното.

Лъв

Този вторник се пазете от прекалено силни емоции и чувства. Истинските неща не срещат прекалени трудности по пътя си. Ако нещо е много труднопостижимо, мое би трябва да почака по-добър момент за реализация.

Дева

Това  е ден, в който да обърнете повече внимание на въпроси, свързани с личния ви живот. Усилията ви за повече хармония в отношенията ще бъдат високо възнаградени.

Везни

През този ден ще имате всички шансове да се прочуете. Подобни възможности не се случват често, така че мобилизирайте всичките си ресурси, за да се покажете  в най-добрата си светлина.

Седмичен хороскоп за 28 януари - 3 февруари

Овен Това е седмица, в която да помислите за финансите ви. Направете щателен анализ за разходите ви и помислете от какво бихте могли...

Скорпион

Днес няма да има нещо, което да ви попречи по пътя нагоре. Все пак е добре да спрете и да помислите дали си заслужава да жертвате толкова много за една-единствена цел.

Стрелец

Днес не позволявайте на собствените ви граници да се обърнат срещу вас. Опитайте се да видите нещата с размах и бъдете по-широкоскроени в представата ви за света и живота.

Козирог

Седмична прогноза за времето за 28 януари-3 февруари

Първият ден от новата седмица ще започне без валежи. Над цялата страна ще бъде предимно облачно с максимални температури между 3 и 12&n...

Днес е възможно да промените мнението си няколко пъти. Потърсете съвет у специалист, ако става въпрос за задача от професионалната ви област. В личния живот се пазете от крайни решения.

Водолей

През този ден не се колебайте да ползвате фантазията ви. Именно това ще е най-голямото ви предимство пред останалите. Никой не може да ви попречи да гледате на нещата по ваш собствен начин.

Риби

Днес бъдете  готови за промяна на плановете. Не се подавайте на опити да ви разколебаят. Бъдете праволинейни в преследването на желанията ви. Позволете си да мечтаете повече.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com