Дневен хороскоп за 30 март

7866
Дневен хороскоп за 30 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота в живота ви на преден план ще е любовта. Може да се влюбите или да накарате някого да се влюби във вас. Ако сте обвързани и не искате да променяте живота си ще е най-добре да избягвате представители на противоположния пол.

Телец

Тази събота се насладете на общуването с другите хора. Отпуснете се и говорете с тях, бягайте от конфликтите и се усмихвайте. Кой знае? В този ден може да бъде поставено началото на нова романтична връзка.

Близнаци

Всичко, което правите или говорите днес ще бъде на базата на наученото от вас през годините. Това знание е получено от знаещи и можещи хора, така че ако някой има претенции към вас, го насочете към първоизточника на въпросните знания.

Рак

Тази събота може да усетите остър недостиг на време. Възможно е то да не ви стига за нищо. Ако това се случи, помислете си дали, не сте отлагали прекалено дълго нещата, които е трябвало да свършите и сложете ред в задачите си.

Лъв

Тази събота е добре да запълните с обогатяване и на вашата духовност. Отидете на концерт, изложба или театър. Ако нямате възможност за такива занимания, прекарайте вечерта в четене на някоя хубава книга.

Дева

Тази събота сдържайте емоциите си и се постарайте да скриете от околните чувствата си. Във всякакви спорни ситуации, се стремете към компромис. Ако не го направите, това няма да е добре за вас и само ще загубите.

Везни

Може би днес ще летите в облаците. От една страна това е добре, защото ще ви помогне да се разтоварите, но от друга, може да ви попречи да вземете най-правилните решения.

Скорпион

Ако в последно време сте имали някакви грижи или неприятности, много е вероятно днес да се отървете от тях. Може би не от всички, но все пак от по-голямата част. Ако ги няма моментите с неприятности живота би бил твърде скучен.

Стрелец

Каквото и да направите днес, се постарайте всички да разберат, че е трябвало да се случи точно сега, а не е просто случайност. В противен случай ще се окаже, че  всички хвърлени  сили са отишли на вятъра.

Козирог

2-те зодии, които са били предавани най-много

Предателството боли най-много. В живота на човек има много епизоди, в които той трябва да преглътне горчилката от предателството. Това...

Тази събота не се притеснявайте да нарушите някое правило, за да постигнете целите си. Правилата са затова за да се нарушават. Това обаче не означава, че трябва да постигнете целите си с цената на всичко. Който нарушава правилата носи и съответната отговорност.

Водолей

Тази събота в никакъв случай не се вглеждайте в материалните неща, които притежавате и не си мислете, че притежаваното от вас е крайно недостатъчно. Освен материалното има и такива неща, като любов, здраве и щастие, а те са безценни.

Риби

Като силни хора днес вие ще трябва да подкрепяте околните и да им помагат в начинанията им. Не отхвърляйте никого, ако искате и вие да имате подкрепа, когато се нуждаете от нея.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com