Дневен хороскоп за 30 юни

15265
Дневен хороскоп за 30 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя няма да се чувствате особено бодри, но нека това не ви пречи да се насладите на деня. Изберете си сянка и разхладителна напитка и се отпуснете подобаващо. 

Телец

Тази неделя се опитайте да преразгледате позициите си и да не бъдете толкова взискателни. Е, ясно е че дори и да успеете, то няма да е за дълго, но поне днес ще ви донесе ползи.

Близнаци

Това не е ден за активни дейности. Каквото и да правите, няма да имате вдъхновение. Посветете на активна почивка и размисъл. 

Рак

Тази неделя е ден за приятели, с които не сте се виждали от „милион“ години. Става въпрос за истински приятели, а не просто познати. Не правете компромиси с качеството на прекарването.

Лъв

Как всяка зодия изразява любовта си

Понякога не само "Обичам те" показва любов. Има и други фрази, които могат да са знак, че някой ви обича. Действията също могат да демо...

Тази неделя не прекалявайте с положението си, за да не се окаже, че сте загубили много верни на вас хора и то само заради някакви капризи и мания за величие.

Дева

Това е ден, предназначен за взаимност. Изслушайте тези, които имат нужда и се опитайте да вникнете в положението им, за да има помогнете!

Везни

Тази неделя ще ви се наложи да заемете твърда позиция и няма да можете да лавирате. От вас ще се иска да кажете „Да“ или „Не“ и никакъв друг отговор няма да бъде приет.  Ако не желаете да отговорите ясно, ще трябва да се опитате да отложите отговорите за друг ден.

7 причини да обичате жена Рак

Жената Рак е пълна с противоречия. Тя е уязвима и предпазлива, има променлив характер, но е надеждна. Страхува се от промени, но същевр...

Скорпион

Тази неделя е добре да бъдете твърди във всичко, което правите и да не се подавате на порива да мислите, кое ще е най-доброто в дадената ситуация. Можете да сте сигурни, че първото нещо, което ще ви дойде на ум днес ще е най-доброто за вас.

Стрелец

Това е ден, в който да подадете ръка. Помислете дали не сте длъжници някому. Отплатете се по най-красивия начин, на който сте способни. 

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Овен Изпитвате прилив на любов. Някаква вътрешна убеденост ви нашепва, че това е човекът за вас, което несъмнено оказва влияние на цял...

Това не е ден, в който да се предавате. Не си мислете, че нищо не можете да промените. Силата ви ще е във вашата вяра и ако вярвате достатъчно силно ще можете да преместите планини.

Водолей

Очаква ви спокоен ден, изпълнен с разбирателство. Използвайте го, за да прекарате приятни моменти със семейството си или други любими хора.  Ако имате възможност излезте на пикник сред природата.

Риби

Това е ден за любов и запознаване с непознатото. Днешното ви отношение към другите ще предопредели тяхното към вас в следващите дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com