X
 
 

Дневен хороскоп за 30 юни

12706 0
photo of Дневен хороскоп за 30 юни
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Тази неделя няма да се чувствате особено бодри, но нека това не ви пречи да се насладите на деня. Изберете си сянка и разхладителна напитка и се отпуснете подобаващо. 

Телец

Тази неделя се опитайте да преразгледате позициите си и да не бъдете толкова взискателни. Е, ясно е че дори и да успеете, то няма да е за дълго, но поне днес ще ви донесе ползи.

Близнаци

Това не е ден за активни дейности. Каквото и да правите, няма да имате вдъхновение. Посветете на активна почивка и размисъл. 

Рак

Тази неделя е ден за приятели, с които не сте се виждали от „милион“ години. Става въпрос за истински приятели, а не просто познати. Не правете компромиси с качеството на прекарването.

Лъв

Как всяка зодия изразява любовта си

Понякога не само "Обичам те" показва любов. Има и други фрази, които могат да са знак, че някой ви обича. Действията също могат да демо...

Тази неделя не прекалявайте с положението си, за да не се окаже, че сте загубили много верни на вас хора и то само заради някакви капризи и мания за величие.

Дева

Това е ден, предназначен за взаимност. Изслушайте тези, които имат нужда и се опитайте да вникнете в положението им, за да има помогнете!

Везни

Тази неделя ще ви се наложи да заемете твърда позиция и няма да можете да лавирате. От вас ще се иска да кажете „Да“ или „Не“ и никакъв друг отговор няма да бъде приет.  Ако не желаете да отговорите ясно, ще трябва да се опитате да отложите отговорите за друг ден.

7 причини да обичате жена Рак

Жената Рак е пълна с противоречия. Тя е уязвима и предпазлива, има променлив характер, но е надеждна. Страхува се от промени, но същевр...

Скорпион

Тази неделя е добре да бъдете твърди във всичко, което правите и да не се подавате на порива да мислите, кое ще е най-доброто в дадената ситуация. Можете да сте сигурни, че първото нещо, което ще ви дойде на ум днес ще е най-доброто за вас.

Стрелец

Това е ден, в който да подадете ръка. Помислете дали не сте длъжници някому. Отплатете се по най-красивия начин, на който сте способни. 

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Овен Изпитвате прилив на любов. Някаква вътрешна убеденост ви нашепва, че това е човекът за вас, което несъмнено оказва влияние на цял...

Това не е ден, в който да се предавате. Не си мислете, че нищо не можете да промените. Силата ви ще е във вашата вяра и ако вярвате достатъчно силно ще можете да преместите планини.

Водолей

Очаква ви спокоен ден, изпълнен с разбирателство. Използвайте го, за да прекарате приятни моменти със семейството си или други любими хора.  Ако имате възможност излезте на пикник сред природата.

Риби

Това е ден за любов и запознаване с непознатото. Днешното ви отношение към другите ще предопредели тяхното към вас в следващите дни.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители