Дневен хороскоп за 31 август

18000
Дневен хороскоп за 31 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През деня е добре на наблегнете на истински важните неща за решаване, а не да ги оставяте за предъвкане вечерта, особено ако ще викате на помощ чаша или повече алкохол. Ако ви е нужна помощ при взимането на решение не се срамувайте да се обадите на приятел.

Телец

Това, което виждате през прозореца е само вашата гледна точка. Намирате се в сложна ситуация, която изисква повече гледни точки и почти никакво заемане на позиция, колкото и да се изкушавате да влезете в ролята на съдник.

Близнаци

От днес започва нов период за вас, в който ще трябва да поставите общите цели на семейството над вашите лични. Това ще продължи дълго, така че се запасете с търпение. Доста време интересите ви ще остават на заден план.

Рак

Денят не е подходящ за равносметки, тъй като може да ви вкара в меланхолия. Ако все пак ви е трудно да откъснете поглед от миналото отчетете грешките си и използвайте опита, за да подобрите бъдещето си.

Лъв

Устойчивостта ви днес зависи от това до колко сте си взели поука от събитията от изминалата седмица. Отиващото си лято и перспективата от дългата зима съвсем естествено ви потапят в настроение на апатия. Ще мине.

Везни

Сряда е добър ден за комуникация и преговори, но такива, каквито по някаква причина са останали недовършени. Ако е необходимо се помъчете кои разговори е трябвало да бъдат довършени и се обадете на сътветните хора.

Скорпион

3-те зодии, които ще си имат бебе скоро

Човек никога или почти никога не е готов за деца. И все пак този момент в живота идва рано или късно и тогава разбира, че това е всичко...

Възможно е да бъдете обзети от неистово желание да имате някого до себе си независимо кой е той. Това обаче може да ви изиграе лоша шега. Възможно е да настъпи момент, в който да размислите, но другият да няма намерение да си тръгва.

Стрелец

Време е да се заслушате в съветите на другите или поне да се вгледате в очите им и в жестовете. Опитват се да ви подскажат нещо и ако не се усетите навреме може да се наложи да чуете, не особено приятни неща, за себе си.

Козирог

Рядко ви се случва, но понякога проявявате инат. Избрали сте най-неподходящия момент да се правите на непристъпни и към най-неподходящия човек. Ако не се спрете навреме ще ви е много трудно да възвърнете доверието му.

Ретрограден Меркурий в Дева - кошмарът на перфекциониста

От 30 август до 22 септември Меркурий ще бъде ретрограден в Дева. Когато Меркурий извършва ретроградното си движение през знака Дева у...

Водолей

Поели се трудна задача и ви се струва, че никога няма да се справите. Истината е, че имате успех. Просто не спирайте да полагате усилия и в един момент няма да усетите как правите всичко без особени трудности.

Риби

Работата е това, което може да ви измъкне от състоянието, в което сте се потопили. Обърнете внимание на здравословното си състояние, за да не се окажете в болнични в най-неподходящия момент.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com