Дневен хороскоп за 31 август

17968
Дневен хороскоп за 31 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През деня е добре на наблегнете на истински важните неща за решаване, а не да ги оставяте за предъвкане вечерта, особено ако ще викате на помощ чаша или повече алкохол. Ако ви е нужна помощ при взимането на решение не се срамувайте да се обадите на приятел.

Телец

Това, което виждате през прозореца е само вашата гледна точка. Намирате се в сложна ситуация, която изисква повече гледни точки и почти никакво заемане на позиция, колкото и да се изкушавате да влезете в ролята на съдник.

Близнаци

От днес започва нов период за вас, в който ще трябва да поставите общите цели на семейството над вашите лични. Това ще продължи дълго, така че се запасете с търпение. Доста време интересите ви ще остават на заден план.

Рак

Денят не е подходящ за равносметки, тъй като може да ви вкара в меланхолия. Ако все пак ви е трудно да откъснете поглед от миналото отчетете грешките си и използвайте опита, за да подобрите бъдещето си.

Лъв

Устойчивостта ви днес зависи от това до колко сте си взели поука от събитията от изминалата седмица. Отиващото си лято и перспективата от дългата зима съвсем естествено ви потапят в настроение на апатия. Ще мине.

Везни

Сряда е добър ден за комуникация и преговори, но такива, каквито по някаква причина са останали недовършени. Ако е необходимо се помъчете кои разговори е трябвало да бъдат довършени и се обадете на сътветните хора.

Скорпион

3-те зодии, които ще си имат бебе скоро

Човек никога или почти никога не е готов за деца. И все пак този момент в живота идва рано или късно и тогава разбира, че това е всичко...

Възможно е да бъдете обзети от неистово желание да имате някого до себе си независимо кой е той. Това обаче може да ви изиграе лоша шега. Възможно е да настъпи момент, в който да размислите, но другият да няма намерение да си тръгва.

Стрелец

Време е да се заслушате в съветите на другите или поне да се вгледате в очите им и в жестовете. Опитват се да ви подскажат нещо и ако не се усетите навреме може да се наложи да чуете, не особено приятни неща, за себе си.

Козирог

Рядко ви се случва, но понякога проявявате инат. Избрали сте най-неподходящия момент да се правите на непристъпни и към най-неподходящия човек. Ако не се спрете навреме ще ви е много трудно да възвърнете доверието му.

Ретрограден Меркурий в Дева - кошмарът на перфекциониста

От 30 август до 22 септември Меркурий ще бъде ретрограден в Дева. Когато Меркурий извършва ретроградното си движение през знака Дева у...

Водолей

Поели се трудна задача и ви се струва, че никога няма да се справите. Истината е, че имате успех. Просто не спирайте да полагате усилия и в един момент няма да усетите как правите всичко без особени трудности.

Риби

Работата е това, което може да ви измъкне от състоянието, в което сте се потопили. Обърнете внимание на здравословното си състояние, за да не се окажете в болнични в най-неподходящия момент.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com