Дневен хороскоп за 5 април

15582
Дневен хороскоп за 5 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък помислете за вашето забавление. Отдавна не сте правили нещо специално за себе си. Сега е време да помислите как да се зарадвате незабравимо.

Телец

Днес ще научите приятна новина, свързана с финансовото ви благосъстояние. Не бързайте да се възползвате от парите, а помислете как най-умно може да ги използвате за бъдещето си.

Близнаци 

Днес не се подавайте на увещания, колкото и сладко да ви омайват. Щом нямате вдъхновение за дадено начинание и чувствате, че не е вашето - не се насилвайте.

Рак

Този петък може да ви се присъни интересен сън. Някои от идеите не са лоши. Понякога сънищата се сбъдват, при това не много трудно. 

Лъв

Този петък не умувайте прекалено много, а действайте. Думите сега няма да имат особено значение и сила, но направеното от вас ще е красноречиво.

Дева

Този петък не се захласвайте по далечното. Някой ден може да стане ваше, но до тогава трябва да направите някои малки стъпки. Започнете сега.

Везни

Днес не се осланяйте на случайността в очакване нещата да се получат. Вашето участие в щастието ви е основно и нямате нужда от виновници, че нещо не се е случило.

Месечен хороскоп за април 2019 г.

Овен Акцентът през този месец ще бъде в това да внимавате и помните много добре какво точно казвате, на кого и кога. За целта ще трябв...

Скорпион

Този петък е много важно да сте честни със себе си и партньора ви. Ако нещо във връзката ви не ви устройва най-добре го обсъдете. Може да се окаже, че става дума за лесно отстраним проблем.

Стрелец

Този петък е добър ден за покупки на предмети за ваше лично ползване. Придържайте се към, предварително подготвен списък, за да не се сдобиете с излишни неща.

Козирог

Седмичен хороскоп за 1-7 април

Овен През първата седмица на април мънички, но важни задачи ще очакват своето разрешение. Не ги игнорирайте, тъй като са важна част от...

Този петък е ден за почивка и забавяне на темпото. Това важи и за личния ви живот. Понякога спокойствието е най-важното.

Водолей

Този петък може да разберете важна истина. Каквато и да е тя - ще ви донесе облекчение. Вече смело може да продължите напред.

Риби

Този петък потърсете вашият начин за действие. Сега най-важното е да сте искрени и да не правите компромиси със себе си. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com