Дневен хороскоп за 8 февруари

15589
Дневен хороскоп за 8 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък не тръгвайте на път. Има вероятност да промените решението си в последния момент и това да обърка, както вашите, така и плановете на другите.  Следете и прогнозата за времето.

Телец

Този петък не пестете пари за подарък на любим човек. Помислете какво на него би му харесало и се абстрахирайте от вашите собствени представи за подарък.

Близнаци

Този петък потърсете второ мнение при решаването на сложен служебен проблем. Ако решите да действате сами рискувате да прекарате почивните дни в довършителни дейности.

Рак

Този петък е добре да помислите как да разнообразите семейния си живот. Още една петък вечер у дома с половинката ви със сигурност може да предизвика продължителни сътресения.

Лъв

Зодиите, които не са родени да бъдат домакини

Когато става въпрос за домакинската работа, можем напълно спокойно да определим два типа жени. При първите всичко винаги е под конец. Я...

Този петък оставете обвиненията към себе си. Може да имате много идеи за това какво сте могли да направите за някого, но истината е, че не може да решаваме вместо другите, колкото и да се стараем да им помогнем.

Дева

Този петък не правете компромиси със здравето си. Ако усетите, че ще се разболявате останете у дома в леглото. Не се чувствайте виновни за това, че се лекувате.

Везни

Този петък направете нещо различно. Ако сте свикнали да излизате  - сега останете у дома. Осигурете си тишина, спокойствие и се срещнете с мислите ви.

Зодиите, които успяват във всичко

Има два типа хора, когато става въпрос за борба и постигане на цели. Първите се отказват доста лесно, нямат достатъчно воля, за да прод...

Скорпион

Този петък не търсете вината у другите, нито в себе си. Не се сърдете на никого,  а просто направете изводите и поуките от случващото се. Умно е не да не допускаме грешки, а да не ги повтаряме.

Стрелец

Сега е време за признания. Това в никакъв случай не означава, че трябва да се унижавате. Честността не боли и не е срамна.

Козирог

10 неща, от които не бива да се срамувате

Истина е, че никой няма право да съди никого. Хората може да са запознати с историята на вашия живот, не могат да почувстват това, коет...

Това е ден, в който е много важно да сте приветливи. Дори отвътре да се разкъсвате намерете сили да се усмихнете и да бъдете любезни. Вечерта настроението ще дойде само при вас.

Водолей

Този петък ще имате малък повод за празнуване. Не е задължително това да включва много шум и врява. Поглезете се така, като на вас ви е приятно.

Риби

Този петък не правете никакви компромиси с виждането ви за това как трябва да прекарате вечерта. Не сте длъжни да задоволявате ничии желания с изключение на вашите собствени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Различни хранителни вещества ли имат яйцата с бяла и кафява черупка

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно