Дневен хороскоп за 8 януари

11856
Дневен хороскоп за 8 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През днешния ден ще сте по-впечатлителни от обикновено и сетивата ви ще са отворени към неща, които по-рано не сте усещали. Не се колебайте да се запознаете с непознатото.

Телец

Днес може да сънувате ваш познат. Вероятно това означава, че той има нужда от нещо или трябва да му върнете нещо, което му дължите. Помислете, какво е това нещо.

Рак

Това е добър ден да помислите за това как да съберете подходящ екип и да започнете,проекта, който отдавна планирате. Имайте повече доверие на хората.

Близнаци

Това е ден, който ще бъде изпълнен с приятни емоции, които ще са свързани с противоположният пол. Ще се учудите от себе си с каква лекота общувате с човека, за който си мечтаете и още по учудени ще сте на лекотата, с която нещата се получават.

Лъв

Бъдете сигурни в желанията си, тъй като постъпките ви днес ще имат особено значение за бъдещето ви. Ако не сте 100% сигурни в ползата от нещо - не го правете.

Дева

Ако днес внезапно почувствате някакво физическо неразположение, просто се отпуснете, като започнете да правите дихателни упражнения. Те помагат, както за разпускане и съсредоточаване, така и за укрепване на здравето.

Везни

Днес ще е добре да прекарате деня като страничен наблюдател. Откъснете се от инстинктите си и позволете на околните за малко да поемат главната роля в пиесата, която се играе в момента. Стойте настрана и в подходящите моменти ръкопляскайте или освирквайте.

Седмичен хороскоп за 8-14 януари

Овен През тази седмица ще ви се наложи да се занимавате с битови проблеми. Не е добре да отлагате повече, тъй като може да въвлечете п...

Скорпион

През този ден бъдете внимателни с храната, която приемате. Най-добре си вземете  такава от вкъщи, а навън консумирайте единствено плодове или зеленчуци.

Стрелец

Днес ще бъдете залети от всякаква информация. Вашата задача ще е да я анализирате и пресеете много внимателно, за да можете да се ориентирате, кое е истина и кое лъжа.

Козирог

За 2018-та си обещай да не позволяваш да разбиват сърцето ти

През 2018 не се връщай при този, който разби сърцето ти. Този, когото си мислеше, че никога няма да спреш да обичаш. Този, който си тръ...

През този ден се опитайте да прощавате всичко, да си спомните, че има такова нещо, като любов към хората и да и се отдадете изцяло. Ако го направите, ще видите как всички ще ви отвърнат със същото и ще разберете напълно значението на думата благодат.

Водолей

Този понеделник си поставете високи цели. Може би няма да успеете да изпълните всички от тях, но същественото ще е във ваши ръце.

Риби

Не се подавайте на провокации, както и на собствените си илюзии. Така няма да попаднете в капана на лъжливи обещания и няма да загубите ценно време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com