X
 
 

Дневен хороскоп за 9 ноември

14298 0
photo of Дневен хороскоп за 9 ноември
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Тази събота за вас ще бъде най-добре да изразите мислите и чувствата си гласно. Дори да има риск за отношенията ви - не ги таете мислите си. Със сигурност ще ви олекне. 

Телец

Тази събота ще бъдете в печеливша позиция в личен план. Дайте всичко от себе си, за да развиете ситуацията в своя полза, тъй като тя ще създаде основата на близкото ви бъдеще.

Близнаци

Тази събота нещата няма да се развиват така, както сте ги планирали, но това не трябва да ви разстройва. Приемете промените като приятна изненада. 

Рак

Тази събота може да чуете много неща за себе си. Не се ядосвайте, но и не отговаряйте на слуховете. Загадъчната ви усмивка ще влуди завистниците. 

Лъв

Тази събота бъдете прекалено любопитни. Опитайте се да се обуздаете в разумни граници и не предприемайте рискове. 

Дева

Тази събота не забравяйте хората, които не са ви безразлични, дори  ако те са забравили за вас. Не помнете обидата и бъдете благосклонни. 

Везни

Тази събота може да ви се стори ужасяващо скучен. Истината е, че съдбата ви спестява някои неудобства. Не бъдете неблагодарни.

Зодиите, на които не им пука за чуждото мнение

Има хора, които пет пари не дават за мнението на околните. Те не се интересуват дори какво мислят най-близките им хора. Не искат да изс...

Скорпион 

Тази събота ще ви се наложи да контактувате с човек, който ви е неприятен. Колкото и да ви е трудно за вас ще е по-добре да скриете отрицателните чувства. Не давайте поводи да бъдете атакувани.

Стрелец 

Тази събота ще ви се наложи да поработите извънредно. Все пак, ако сте в домашна обстановка няма да ви е толкова тежко. Създайте творческа атмосфера. 

Козирог 

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-10 ноември

Овен Не е изключено с половинката да обсъдите възможността за промени относно връзката ви и сексуалния живот. Колкото и да говорите, н...

Тази събота не избягвайте хората. Сътрудничеството и благосклонността ще ви дадат много, дори да ви се струва висока първоначалната цена.

Водолей 

Тази събота бъдете особено внимателни. Небрежността ще ви струва скъпо. Отваряйте си очите на четири, а устата най-добре дръжте затворена.

Риби

Тази събота ще имате шанса да превърнете вчерашните си недостатъци в предимства. Ще ви е нужна повече дисциплина, но ще си заслужава. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Наши превозвачи се оплакаха пред ЕП от тормоз заради пакет "Мобилност"

Две петиции за т.нар. пакет "Мобилност" влязоха на ниво комисия в Европейския парламент. С тях българскипревозвачи се оплакват от дискриминационно...

missing image
Дневен хороскоп за 14 ноември

Овен През този ден не почивайте на стари лаври. Ще може да бъдете спокойни за добрия ви имидж, ако положите достатъчно усилия.  Телец Денят...