Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 октомври

6491
Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Днес ще има изненади за всяка една от 12-те зодии в любовен план. Ето какво ги чака през този хубав октомврийски ден!

Овен

Днес ще има малко объркване в личните ви любовни взаимоотношения. Вашата половинка ще ви обвини в това, че сте флиртували с някого, а всъщност вие никога не сте го правили. Объркването ще се изясни бързо, но горчивото усещане от случката ще завладее целия ден.

Телец

Очаквайте малка, но много симпатична изненада. Денят ще е малко по-специален от друг път, макар че на пръв поглед не изглежда така. Изненадата ще е свързана с малко подаръче, което ще е от човек, познаващ ви много добре. Дали не иска да ви каже нещо друго с жеста си?

Любов или раздяла очаква всяка от 12-те зодии?

Идва труден период за някои от зодиите, които ще трябва да се разделят с половинките си. Понякога това е за добро, особено когато нещат...

Близнаци

Близнаците ще имат истински шеметен ден, ако говорим за любов и нови взаимоотношения. Ще получите няколко покани от един и същи човек, които е време да приемете. Вечеря на свещи или разходка в града – никога не знаете какво ви чака, когато някой тайничко е влюбен във вас.

Рак

Раците ще се радват на много приятен и лежерен ден, но не и в любовен план. Стара любов ще се опита отново да ги заговори и да ги накрат да излязат, обаче това е капан и Раците в никакъв случай не бива да се съгласяват на среща. Нещата от миналото трябва да си останат там!

Лъв

Мъжките зодии, които ще ти разбият сърцето

Сигурни сме, че поне веднъж мъж е разбивал сърцето ви. Има някои зодии, които са първенци в разбиването на женски сърца. Напълно възмож...

Ще започнете нов флирт с колега, който ще бъде много любопитно преживяване. Това, че се случва на работното място ще ви спира донякъде, но привличането няма как да се контролира по този начин. Пуснете се по течението и ще видите накъде ще ви отведе то.

Дева

Няма по-хубав ден от този, в който получите знак от някого, че има искрени чувства към вас. Ако досега сте се чудили, от днес нататък вече може да сте сигурни, че някой е лудо влюбен във вас. Не се притеснявайте, че може да ви нарани. Първо му дайте шанс.

Везни

Везни, днес ще имате една много вълнуваща вечер. При едно най-обикновено излизане с приятели ще се запознаете с човек, който може да преобърне света ви и да ви накара отново да повярвате в любовта. Затова никога не отказвайте приятни покани за вечер навън – никога не знаете кой може да срещнете.

3-те зодии, които мразят домакинската работа

Има дами, за които домакинската работа е истински кошмар. Те нямат никакво желание да чистят, а ястията им доста често не се получават....

Скорпион

Напоследък все не ви върви в любовта. Истинста е, че просто не сте готови за сероиозна връзка и не бива да влизате в такава. Просто останете сами известно време, за да си наредите нещата в ума, а след това и в сърцето.

Стрелец

Не допускайте всички влюбени двойки около вас да ви влияят негативно. Вашето си ви чака и ще дойде момент, в който и вие ще сте във връзка. Трябва да мине малко време от предишните любовни разочарования и всичко ще се нареди.

Козирог

Двойките ЗОДИИ, които НИКОГА няма да бъдат ЗАЕДНО

Случвало ли ви се е да изпитвате много силно влечение към някого, нещо като първично животинско желание, да имате този човек? Когато оп...

Козирозите трябва да се пазят от предложения, които само ще замъглят ума им. Не всеки, който покаже, че има намерения към вас, трябва да приемате като знак, че ви предстои нова връзка. Дайте си малко почивка от празни взаимоотношения и се отдайте на работата или приятелите си, а не на неподходящи хора.

Водолей

Не давайте знак, че някоя бивша любов ви липсва. Всички хора, били в живота ви, вече са продължили напред. Затова каквито и мисли да ви се въртят в ума в този ден, просто си ги избийте от главата. Огледайте се дали няма някой нов човек, който отчаяно се опитва да привлече вниманието ви.

Риби

Очаква ви много романтичен ден с много романтични изненади. Заслужавате го и е време да се порадвате на вниманието. Не го мислете много, просто се оставете да бъдете ухажвани и някой да ви обърне специално внимание. Чувството е прекрасно!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com