Дневен любовен хороскоп за 9 март

8735
Дневен любовен хороскоп за 9 март
Снимка: iStock/Guliver

Какво по-хубаво от това да обичаме и да се чувстваме обичани. Любовта е в основата на всяко нещо. Тя е онзи магичен заряд, без който бихме усещали огромна празнина в сърцата си.

Разберете какво ви очаква в любовта за днес:

Овен

Овните днес ще бъдат сравнително щастливи и доволни. Необвързаните мъже и жени скоро ще открият своята сродна душа. Втората половина на деня ще бъде романтична за представителите на зодиака.

Телец

Телците ще получат обяснение в любов от своята половинка. Денят ще бъде подвластен на хармонията и любовта. Няма да усещат никакви липси, нито празнота в сърцето си.

Близнаци

Близнаците може и да не се чувстват кой знае колко доволни от любовните си взаимоотношения, но пък няма и да са нещастни. Нещата започват бавно да се подреждат и затова трябва търпение.

Рак

Представителите на зодиака днес ще изпитват страстни чувства към своята половинка. Ще имат желание да направят изненада и да прекарат повече време с любимия човек.

Лъв

Лъвовете ще бъдат отдадени повече на работата, отколкото на любовта. Това обаче може и да доведе до известни разногласия с половинката. За предпочитане е да се опитат да отделят повече време за семейството си.

Дева

При Девите се наблюдава известна тъга днес. Звездите обаче им обещават не малко любов, която ще ги застигне през следващите няколко дни.

Везни

Денят е подходящ за зачеване на дете, както и сключване на брак. Ако все още се чудите дали да предложите на половинката си, вторник е идеалният момент за това.

Скорпион

Скорпионите ще са в очакване на близък човек, който да се завърне от чужбина. Това категорично ще повлияе на настроението им и се очаква да пролеят не малко сълзи през днешния ден.

Съвет за всяка зодия за днес, 9 март

Овен Овните днес ще тънат в твърде много ангажименти. Това най-вероятно ще породи напрежение и ще бъде причина за лошото им настроение...

Зодиите, които са резервирани в любовта

Стрелец

Стрелците имат известни разногласия със своите партньори, които се опитват да изгладят. Това обаче не успява да се случи през последните няколко дни. Днес ще са необичайно горделиви и рискуват още по-сериозни конфликти.

Козирог

Денят на Козирозите е белязан с хармония и уют. Те се чувстват изключително щастливи и неземно доволни от живота си. Всичко им се подрежда така, както искат. Липсва им единствено малко повече интимен живот.

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 8 – 12 март

На никой не му се иска да попада в капаните на живота и да тъне в страдание. Понякога обаче това чувство ни сполетява и ние трябва да п...

Водолей

Водолеите ще получат красив подарък от живота. Много вероятно е да чуят добра новина, свързана с появата на дете. Вечерта ще бъде споделена и романтична.

Късметлийски зодии в любовта през 2021

Риби

Рибите ще бъдат не малко раздразнителни днес, което е възможно да породи скандали в семейството. Не приемайте критиките твърде лично и не позволявайте на странични хора да се намесват в личния ви живот, изразявайки мнение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно