Дневен любовен хороскоп за днес, 17 СЕПТЕМВРИ

7247
Дневен любовен хороскоп за днес, 17 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Седите в самота и чакате да се появи достойният за вас. Не е изключена и кратка сексуална връзка. Ако сте в сериозни отношения, периодът за вас ще бъде спокоен и изпълнен с тръпка. А любимият човек ще ви зарадва с неочаквана постъпка.

Кои зодии са артистично настроени?

Телец

Има вероятност за вниманието ви да се бори човек, с когото сте се разделили преди години. Той обаче едва ли се е променил в добра посока, така че се ограничете с една-две срещи и окончателно сложете точка. Ако сте във връзка, периодът може да ви донесе тревожни мисли. Не е изключена изневяра. 

Близнаци

Неангажираните представители на знака са обзети от чувства, които обещават да бъдат дълбоки и хармонични. Не е изключено отношенията да ви устройват на 100 процента и да се откажете от независимостта си, за да им се отдадете. 

Рак

В този период звездите ви предричат да срещнете човек с невероятна притегателна сила. Струящите от него флуиди ще ви подтикнат към необичайни за вас постъпки. Конфликти обаче очакват обвързаните. Търсете компромиси и се вслушайте в мнението на любимия човек.

Лъв

Търсещите любов Лъвове може така да се влюбят, че да изгубят главата си и част от типичната си самоувереност. Ще направите всичко, за да завоювате сърцето на въпросната персона. Не се отказвайте от намеренията си, защото звездите вещаят дълъг роман. 

Дева

Перспективно запознанство или сближаване със стар познат чака необвързаните Деви. Каквото и да се случи, не проявявайте егоизъм и не диктувайте на новия любим как да постъпва. Това се отнася и за представителите на знака, които са открили половинката си.

Везни

Не е изключено ухажването да е толкова активно и откровено, че да не можете да не отстъпите. Съвпадате ли по мироглед и темперамент, чака ви възхитителен роман. Обвързани ли сте, периодът за вас ще е благополучен, пълен със семейни радости.

Скорпион

Кои зодии държат на първо място на свободата си?

За много хора свободата идва на първо място. Свободата да в една връзка, това да могат да управляват времето си и като цяло да са госпо...

Сближаване с човек, който отдавна ви харесва. Ще узнаете много нови и интересни неща за желанията и възможностите на тялото си. Въпросът е да съумеете да ги използвате по предназначение.

Стрелец

Смяната на приоритетите ще ви бъде от полза - звездите ще ви пратят човек, с когото след време ще изградите дълъг съюз. Обвързаните ще изпитат по-голяма тръпка към партньора си. Очакват ви позитивни промени.

Козирог

Внимавайте! Чака ви роман с човек, с когото сте се разделили преди време. Сега той ще преобърне живота ви и представата за собствената му личност. Ако му дадете още един шанс, това може да се окаже най-добрия ви избор.

Това са зодиите, които ще имат най-хубавата есен тази година!

Съдбата ще се усмихне на четири зодии с началото на есента и те ще са заредени с изключително много положителна енергия и невероятен къ...

Кои зодии са депресивни по природа?

Водолей

Начало на зашеметяващ роман за необвързаните. Чака ви среща с човек, който може да удовлетвори много ваши потребности и да ви отведе в непознат за вас свят. Ако имате половинка, ще търсите някакви особени удоволствия, които ще ви помогнат да се опознаете по-добре. 

Риби

Твърде е вероятно да имате интимни отношения, но да не си позволите да се влюбите. Изпитвате разочарование от някакъв минал опит и се страхувате да се разкриете напълно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com