Дневен любовен хороскоп за днес, 25 СЕПТЕМВРИ

8179
Дневен любовен хороскоп за днес, 25 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

В момента се намирате в период на затишие, в който само трябва да изчаквате. В събота ще има раздвижване в любовния ви живот.

Телец

Любовта ще ви грабне по всички възможни начини. Очаква ви романтично преживяване и не е изключено през деня да направите оценка на връзката ви. 

По-добре да си нямате работа с тези зодии, защото могат да бъдат страшно опасни!

Близнаци

Ако искате да промените нещо в любовния си живот, ще трябва вие да сте инициаторът. Ако не можете да поемете отговорността, то продължете напред.

Рак

Денят може да се окаже напрегнат и това да наруши хармонията с половинката. Опитайте да се доверите на половинката, да поискате и да приемете подкрепата, която ви е нужна.

Лъв

За някои от Лъвовете предстоят интересни дни на равносметка. Възможно е да си внушавате разни неща, доверието ви в половинката да е компрометирано.

Дева

През почивните дни много тайни, свързани предимно с финанси, ще излязат наяве. Не е изключено и да решите да направите инвестиция, която няма да се окаже печеливша. В крайна сметка финансите ще са водеща тема.

Везни

Ваш близък роднина може да попречи на хармонията във връзката ви. Ако не е наложително не търсете съвет от член на семейството по отношение на любовта.

Скорпион

Как всеки зодиакален знак се справя с неуспехите си (част 1)

Провалите са нещо неприятно за всеки. Но да можете да реагирате адекватно в момент на провал е много ценно качество. Независимо дали ви...

Почивните дни ще са изпитание за това дали умеете да задържате мислите за себе си. Време е да се научите да филтрирате думите си, да пестите коментари или ще си понесете последствията.

Стрелец

Има лъч надежда за любовния живот на Стрелците. Ще бъдете по-открити с любимия човек и ще видите къде е необходимо да положите усилия, за да създадете и задържите хармонията във връзката си.

Козирог

Внимателни с това какво казват ще трябва да бъдат и обвързаните Козирози. Думите ви могат да бъдат приети негативно от любимия човек, да не бъдат разбрани както ви се иска на вас и да има нежелани последствия.

Двойките зодии, които трудно делят общ покрив и често се карат

Според астролозите съществуват няколко двойки зодии, които просто не могат да живеят заедно и съвместното им съжителство е придружено о...

Водолей

За съжаление, надали ще успеете да избегнете наранените чувства, напрегнатите разговори. Опитайте се да запазите добрия тон, за да не разрушите шансовете за хармония помежду ви.

3 зодии, които цял живот ще бъдат НЕЩАСТНИ в любовта

Риби

Ще се чувствате напрегнати без видима причина. Сякаш всичко около вас ви дразни. Имате нужда от усамотение и е добре да го намерите, за да не се стига до скандали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com