Домът ви издава вашия характер

8560
Домът ви издава вашия характер
Снимка: iStock/Guliver

Домът издава много за това какви личности сме. Изборът на цветове, снимките по стената, както и подредбата и хигиената в жилището разкриват много за характера. Как изглежда твоят дом? Обичаш всичко да е подредено или си по-хаотичен? Може би гардеробът ти прелива от стари дрехи или задължително оправяш леглото си сутрин. Но как точно изглежда бюрото ти? Разбери дали твоите личностни качества се отразяват в интериора на жилището ти. Виж какъв характер си според дома, в който живееш:

Препълнен гардероб

Не се обвинявай, ако изпитваш затруднения да дадеш за рециклиране старите дрехи, които отдавна не обличаш. Чувството на невъзможност да разчистиш дома си може да е индикация, че нямаш готовност да изхвърлиш отдавна отминали спомени. Подобна носталгия може дори да направи подреждането невъзможно. Поработи над емоциите си и след това смело се заеми с разчистването!

Акценти с декоративни предмети

Украсяването на дома с декоративни свещи, персонализирани кърпи за банята или  вази от фин порцелан е признак за сериозна амбиция. Според психолозите хората с подобни жилища са особено креативни, когато са под напрежение. Те искат да се покажат в най-добрата си светлина и знаят, че малките неща могат да оставят силно впечатление.

Голяма колекция книги

Пълната с книги библиотека подсказва, че си личност, открита към света. Обичаш да опитваш нови неща и да експериментираш с интересни проекти. Това може да е изразено в интериора на дома ти – не само с много книги, но и с богата арт колекция.

Десет неща, от които трябва да се отървеш преди да си вземеш котка

Котките са много забавни, сладки и енергични животинки — чудесни домашни любимци. Безспорно е тяхното любопитство. То, разбира се...

Празно бюро

Това, че не държиш никакви предмети върху бюрото си не означава автоматично, че си просто устроен или педантичен човек. По-скоро означава, че си надеждна личност, която обича стабилното и структурирано ежедневие.

Препълнен хладилник

Случва ли ти се да препълваш хладилника си с интересни нови продукти или запаси за случайни гости и партита в последния момент? Според психолозите ти си забавна, чаровна и експресивна личност.

Разхвърлян шкаф за чорапи

Направете тези малки промени в дома си и ще се почувствате много по-добре

Нашият дом е нашата крепост, както се казва. Там ние се отпускаме, релаксираме и намираме доза спокойствие. Мебелите и тяхното правилно...

Оказва се, че според психолозите най-подредените хора често са най-немарливи в подреждането на чорапите си. Тези, които обикновено са прилежни традиционалисти, се отнасят с пренебрежение към правилата за дреболии, които според тях са загуба на време.

Оправено легло

Различни проучвания показват, че хората, които редовно оправят леглото си след сън, имат повече енергия и по-често намират време и за спорт. Това може да означава, че тези, които поддържат балансирано физическо състояние, организират по-добре ежедневните си задачи.

Колекция от почистващи препарати

Многообразието от почистващи препарати вкъщи означава, че си по-скоро консервативна личност. Склонен си да следваш конкретна рутина в действията си и имаш подреден и чист дом. Нуждаеш се от ред, който да предотвратява излишните изненади и да ти дава чувство за сигурност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

5 често срещани грешки при миене на зъбите

Как да използвате цитрусовите кори за ежедневно почистване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com