Довереният партньор на "Загорка" в услуга на клиентите

7879
Довереният партньор на "Загорка" в услуга на клиентите
Снимка: iStock

В горещите летни дни една от най-подходящите разхладителни напитки е бирата. Освен че освежава и хидратира, тя има редица доказано полезни свойства и е любима напитка на мнозина. А какво по-хубаво, ако освен освежаващата студена бира получим и награда?

Разнообразните промоции и игри с награди са обичайни за големите пивовари, които винаги намират начин да зарадват клиентите си с нещо оригинално. Възможността да спечели артикул, свързан с любимата марка бира, като участва в забавна игра или томбола, е много привлекателна за всеки любител на пивото.

Успехът на всяка промоционална игра зависи от нейната оригинална идея и професионалното ѝ изпълнение. Целта е ясна: доволни клиенти, които да се забавляват с любимата марка и нейните продукти.

Надежден и доверен партньор

Но това изобщо не е толкова лесно, колкото звучи. Организирането на промоционални кампании включва огромен обем работа, свързана с разнородни дейности. Ето защо дори най-големите се нуждаят от надежден и доверен партньор. Добър пример за това е дългогодишното сътрудничество между "Загорка" и "Метрика". Повече от 10 години двете компании не само си партнират, но и взаимно се допълват – едните предлагат висококачествени продукти, а другите – професионални услуги.

"Загорка" реализира една от най-мащабните си промоционални кампании именно с помощта на "Метрика". Играта е свързана с една от най-обичаните български бири – "Ариана", а в нея са раздадени впечатляващите 1 000 000 награди, донасяйки радост на множество любители на известната марка пиво.

"Получихме професионализъм на високо ниво, гъвкавост и адаптивност спрямо специфичните ни изисквания, свързани с регистрациите. Екипът на "Метрика" показа разбиране на механизмите по активациите ни и бърза реакция в отговор на запитванията от консуматорите", казва Катерина Миланова, мениджър корпоративни комуникации и устойчиво развитие в "Загорка".

Партньорството с "Метрика" дава възможност на пивоварната компания да реализира успешно редица промоционални активности, а клиентите ѝ да получат обслужване от най-високо качество.

"Да работим с партньор, който не само разбира нуждите ни, но реагира достатъчно бързо и адекватно е от ключово значение, за да можем да предложим на консуматорите си един не само качествен продукт като нашите марки бира и сайдер, атрактивна активност, но и качествена услуга при връзката си с компанията. "Метрика" са партньор, на който бихме могли да се доверим в цялостно обслужване на подобни механизми и в бъдеще", убедена е Миланова.

Директната телефонна линия на "Метрика" дава на потребителите нужната информация за актуалната промоция, както и за местата, където те могат да получат спечелената награда. Така само с едно позвъняване те бързо и лесно научават как да участват, да играят и да печелят.

"Ангажиментът ни е да държим информирани клиентите на "Загорка" за всяка стъпка, при която могат да получат наградите си. Поощряваме участието в промоционалните кампании", споделят от "Метрика". Потребителите се информират за най-новите продукти и промоции на пивоварната, а тя получава обратна връзка как се приемат нейните инициативи.

Реакция в кризисни ситуации

Невидимият, но безценен партньор в обслужването на клиенти

Съвременният бизнес е все по-сложен и всеобхватен и често включва напълно различни по своята същност процеси. Дори и най-простите проду...

Опитът и експертизата на "Метрика" са особено ценни в кризисни ситуации. Клиентите на пивоварната могат да разчитат на бързата реакция на нейния контактен център, ако открият нещо нередно в продуктите. Адекватната първа реакция при проблем е изключително важна, щом става дума за човешкото здраве и безопасност. В такива моменти е най-добре да се доверим на някого, който знае как да действа.

Помощник във всяка ситуация

Кол центърът на "Метрика" съдейства на доставчици, партньори, хора искащи да работят за или в "Загорка". А информацията от всеки контакт веднага се предава на отговорния отдел в пивоварната компания. Това спестява време на компанията и гарантира, че обажданията ще бъдат обслужени качествено.

С помощта на "Метрика", потребителите могат да получат информация или да се запишат за обиколките в музея на "Загорка" в Стара Загора, който отново е отворен за посетители. Записването е бързо и лесно, като може да се направи и онлайн. Mузеят "Светът на Загорка" привлича интереса на малки и големи, като в него се допускат хора над 12 години, а непълнолетните влизат само с придружител.

Съвременните големи компании са сложни структури с разнообразни дейности, които трябва да работят като добре смазана машина. За да го постигнат, те възлагат част от услугите си на доверени партньори с цел клиентите им да бъдат обслужени на най-високо ниво. Формулата на успеха е изпитана: Качествен продукт + добро обслужване = доволни клиенти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно