Дръжте парите си на определени места у дома, за да се множат

16907
Дръжте парите си на определени места у дома, за да се множат
Снимка: iStock/Guliver

Парите във всеки дом трябва да се поставят на определени места, за да не губят стойността си и едновременно с това енергията, която притежават, да се движи във възходяща посока, а не обратното. Има голямо значение къде поставяте паричните средства в дома си. Ако искате енергията им да тече правилно и да се увеличават, трябва да спазвате някои правила, свързани с местата, където ги оставяте.

На първо място е важно в коя част от къщата или апартамента си сте поставили парите си. Важно е да се намират в югозиточната част, тъй като това се смята за посоката, в която тече паричната енергия. Посоката определено е един от водещите фактори, защото именно тя определя по какъв път ще се движи паричната енергия, а оттам и цялата циркулация на вибрациите.

Ако имате ненужни боклуци в помещението, където държите парите си, желателно е те веднага да бъдат изхвърлени, защото ненужните вещи и боклуци са символ на застоя. Запазването на ненужните вещи ще донесе само загуби, свързани с вашите финанси. Ако се чудите защо вечно не ви върви и не успявате да спестите пари, обърнете внимание на предметите, които са в помещението, което сте избрали.

Препоръчва се да окачите картина или снимка, която да изобразява материална задоволеност. Трябва да показва богат начин на живот. Може да закачите и картина или снимка на нещо, което много силно желаете като например: нова кола, нов телефон, нови обувки, нов апартамент или къща. Това ще засили енергията на парите и най – вероятно ще сбъдне най – голямата ви мечта.

Има един лесен трик, който също може да въведете в употреба. Вечер може да поставите портмонето си върху мястото, което сте избрали да съхранявате парите си. Това ще подейства благоприятно върху паричната енергия и тя ще се задвижи в следващите дни.

Другото, което не изисква никакви усилия и може да ви бъде полезно, е да напишете на лист хартия желаната сума, с която искате да се сдобиете, и да я поставите върху мястото, където държите спестяванията си. Това би могло да подейства мотивиращо и на вас самите.

За да изберете най – правилното място, където да съхранявате паричните си средства, е нужно да се вслушате в самите себе си. Трябва да усетите кое от всичките пространства в къщата или апартамента ви носи най – голямо спокойствие. Това място трябва да изберете за складиране на парите си. Без значение кое е то. Слушайте сърцето си и обърнете внимание на тялото си, така ще прецените най – добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com