Двойките зодии, които трудно биха могли да са приятели задълго

13237
Двойките зодии, които трудно биха могли да са приятели задълго
Снимка: iStock/Guliver

Приятелството е скъпоценно камъче, което претърпява доста поражения, но все пак остава здраво, когато хората се ценят и обичат истински. Но има случаи, при които характерите до такава степен са различни или еднакви, че няма как да се постигне хармония в отношенията. Върху това влияе и зодията. Ако сте любопитни кои зодии не могат да създадат здраво приятелство, прочетете текста до края, за да разберете.

Овен и Рак

Овните са импулсивни личности, които са по-нетърпеливи и често избухват, докато Раците са доста чувствителни и взимат присърце и най-малкия коментар от ваша страна, така че това може да води до чести разправии в комуникацията между тези две зодии. Не взаимно не могат да понесат характера на другия.

Телец и Козирог

Телецът и Козирогът са ненадминати инати, имат доста сходни черти от характера и трудно биха взели компромисно решение. Те държат на своето и стигат до сериозни разправии всеки път, когато има разногласие. Нито един няма да сведе глава и да потъпка егото си, като се извини и затова тези приятелства често приключват по този начин.

Близнаци и Телец

Телците са стабилни и сериозни личности, които не обичат рисковете и да излизат от зоната си на комфорт, докато Близнаците са точно обратното – безгрижни, щури и постоянно впускащи се в нови приключения. Тези две зодии просто нямат еднакви възгледи за живота, действат прекалено различно и са с напълно противположни характери, което прави приятелството между тях почти невъзможно. 

Рак и Везни

Везните обичат да постигат баланс и хармония във всеки един аспект от живота си, те не са крайни в чувствата и емоционалността си, което би се противило на Раците – както знаем, те обичат да изразяват силните си емоции и са малко по-черногледи. Везните не търпят песимистични хора и се натоварват от мислите на Рака, а пък той от своя страна се обижда от неуважителното отношение на Везната.

Дева и Овен

Девите са перфекционисти, обмислят внимателно всяка своя стъпка и не взимат прибързани решения. Докато Овните са коренно различни – импулсивни и бързо действащи, без изобщо да се замислят за последиците. Девата постоянно критикува държанието на Овена, а той често избухва и я нагрубява. Те се въртят в затворен кръг от караници и разправии, в който приятелството не би оцеляло дълго.

Скорпион и Близнаци

Близнаците са безгрижни, спонтанни и авантюристи, докато Скорпионите са сериозни, строги и педантични. Между тях има твърде големи различия и представителите и на двете зодии осъзнават това, тяхното приятелство обикновено е краткотрайно, завършващо с отчуждаване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com