Единствената зодия, която си пасва с всички в любовта

60691
Единствената зодия, която си пасва с всички в любовта
Снимка: pixabay.com

Трудно е да спечелим сърцето на човека, за когото мечтаем. Чудим се дали ни е писано да бъдем заедно, ще си паснем ли и какво ще се случи, ако нещата не се получат. Има една зодия, която има късмета да успява да се разбира с всяка една зодия – повече или по-малко. И тази зодия е:

ЛЪВ

Научи се как да обичаш себе си според зодията

За да бъдете уравновесени и щастливи, трябва да обичате себе си. За да можете да обичате някого, първо трябва да обичате самите вас. Ак...

Истинско щастие е, ако сте попаднали на човек от зодия Лъв или вие самият сте такъв.

Лъвовете имат много качества, разбира се и доста недостатъци. В случая те не са важни, защото добрите страни напълно заличават всичко, което не е наред.

Представителите на тази зодия са много привързани към своята половинка и са готови на всички за нея, а това винаги се забелязва и няма как да остане недооценено. Също така те обичат семейството и бързат да създадат такова още, докато са млади. Едно от основните цели в живота им е да запазят цялостта на семейството си на цената на всичко!

Лъвовете държат да се случва тяхното, но не на всяка цена – способни са на компромиси, ако осъзнаят, че половинката им има право. Те са тактични и знаят от какво има нужда човека до тях, за това им го дават с пълни шепи.Лъвовете са и големи романтици, но това тяхно качество се проявява само тогава, когато вече осъзнаят, че са открили своята половинка за цял живот. Тогава ще я обсипят с внимание, изненади и подаръци, защото знаят, че това, което се случва е завинаги.Добри, отговорни, пресметливи, романтични и умни, представителите на зодия Лъв могат да се похвалят, че могат да завладеят сърцето на всеки.

Най-лошите черти от характера на тези 5 зодии

Колкото и да се стремим да бъдем перфектни, всеки от нас има тъмни, лоши страни. Приятелите ни винаги ни прощават и са свикнали с тях, ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София