Есенен ремонт - топ предложения

3018
Есенен ремонт - топ предложения
Снимка: iStock

Септември или октомври също е идеалното време за промяна. Спокойствието е благоприятно за това - децата и младите хора се връщат в училище, студентите се подготвят за часове в университета, повечето от служителите вече са приключили ваканционния сезон. Това е подходящ момент да си вземете няколко дни отпуск и да се опитате да се погрижите за домашното си пространство. 

И така...слънцето грее все по-кратко, температурата пада, настроението се понижава - особено когато мислите за задълженията, които предстоят. Трудното време, през което есента и зимата несъмнено могат да бъдат използвани добре. Една от идеите е есенен ремонт - особено след като само няколко дни са достатъчни, за да се промени радикално интериора на апартамента. 

Преди да започнете ремонта, също си струва да потърсите допълнително вдъхновение. Много уебсайтове предлагат съвети за това какво е модерно в даден сезон и какво подхожда на даден интериор. Има много възможности, дори нискобюджетни; струва си например да пребоядисвате стените (за предпочитане с топъл цвят), да инвестирате в електрическа камина (или обикновена, ако е възможно), да смените килими и покривки или да си купите мебел по ваш избор.

Ето някои предложения:

1. Одеяла и възглавници в есенни цветове

Диванът или леглото са главните герои на стаи като хола или спалнята, така че ако искате да подновите декорацията, трябва да се съсредоточите върху тях. Сега, когато лятото си замина и дойде есента, най-добре е да заложите на нови одеяла и възглавници, които да се адаптират към стила, който искате да има стаята.

По този повод, тъй като темата се върти около есента, нашата препоръка е да заложите на цветове, които преобладават в природата през този сезон като оранжево, кафяво или по-мътно зелено.

2. Килимът, много повече от украшение

Килимът е нещо повече от декоративен елемент. Той може да внесе светлина в стаята, да затопли студен под или да се превърне в любимото ви място за релакс с чай или четене. Затова няма как да пропуснете да подновите декорацията на къщата си през есента. Това ще бъде ключовият елемент да освежите стаята в която го поставяте и да осигурите този комфорт който всички търсим, когато започне да захладнява.

Що се отнася до материалите, нашите фаворити както за мекота така и за издръжливост са естествените влакна. Прекрасни са на допир!

3. Декоративни детайли за създаване на атмосфера

Друг прост начин да внесете есента и природата в целия си дом е чрез малките декоративни детайли, които са свързани с този сезон от годината.

Например, поставяне на клонки или есенни цветя във вази в различни части на къщата. Най-хубавото при използването на този трик в различни стаи е, че той ще действа като обща нишка в декорацията на къщата и подобен стил ще царува във всички стаи. 

Хайде, действайте!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com