Ето как изглежда сродната душа на всяка ЗОДИЯ

21430
Ето как изглежда сродната душа на всяка ЗОДИЯ
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия има човек, който е подходящ за тях и с който могат да прекарат целия си живот. Ето коя е сродната душа на всяка една от 12-те зодии:

Овен: Сродната им душа е амбициозна. Овните трябва да знаят, че най-близък до сърцето им може да е само човек, който има големи амбиции за живота и иска да живее смело във всеки един момент. Овните не приемат страха, не приемат стоенето на едно място и до тях трябва да застане силен и решителен човек като тях.

3-те зодии без късмет в живота напоследък

Това са зодиите, на които все им бяга късметът, каквото и да правят, с каквото и да се захванат в живота си. Ето кои са те, какво могат...

Телец: Сродната им душа обича домашния уют. Телците могат да са сигурни, че правилният човек за тях трябва да обича семейството, домашния уют и да иска много деца. Телците са страхотни домошари и за тях е много важно и човекът до тях да обича всичко, свързано с дома.

Близнаци: Сродната им душа трябва да е страстна. Близнаците си падат по страстни зодии, които обичат да поддържат пламъчето живо във връзката. За тях е много важно сродната им душа да си пада по пътуванията, по романтичните изненади и дългите, страстни нощи.

Рак: Сродната им душа трябва да умее да мечтае смело. Раците винаги трябва да търсят човек, който да ги подтиква към приключения, да пътуват заедно по света и да сътворяват големи мечти заедно. За тях е най-добре да срещнат човек, който има смели мечти и не се страхува да ги осъществи.

Лъв: Сродната им душа трябва да е силна. Лъвовете са много силни личности и имат нужда от силен човек до тях, който да споделя виждането им за живота. Те са борбени, не се спират пред нищо, за да сбъднат амбициите си и държат да живеят охолен живот. Такъв човек им трябва – който да ги дърпа напред и нагоре, а заедно да сътворяват чудеса.  

Дева: Сродната им душа трябва да е артистична. Девите са много артистични личности и търсят същото насреща. Те не могат да си представят да изживеят живота си с човек, който няма нищо общо с изкуствата. За тях е много важно да обичат някой, който обича живота, малките жестове и вярва, че изкуството може да спаси света.

4-те зодии, на които ще им се случи нещо неочаквано през АПРИЛ

Март месец ще бъде много спокоен за тези зодии, но през април те могат да очакват неочакваното. Големи изненади, още по-големи промени ...

Везни: Сродната им душа трябва да е романтик по душа. Везните обичат романтичните изненади и смятат, че човекът до тях трябва да прави по много от тях, за да се чувстват щастливи и обичани. Везните имат нужда от цвете, малък жест или романтична вечеря от време-на време, за да се чувстват глезени и обичани.  

Скорпион: Сродната им душа трябва да живее за любовта. Скорпионите много държат на това човекът до тях да им е верен, да няма нужда от никой друг и да държи най-много на любовта. Представителите на тази зодия са сигурни, че не биха могли да живеят с някой без между тях да има луда страст, дълбока обич и разбирателство.  

Стрелец: Сродната им душа трябва да пътува много по света. Стрелците си падат по приключенията и интересните занимания в живота. Не понасят скуката, скучните хора и тези, които живеят само и единствено в сивото си ежедневие. Стрелците имат нужда от човек, който ще ги води на приключения, пътувания и екзотични дестинации.

Козирог: Сродната им душа трябва да е луда глава. Козирозите не понасят скучните хора. Те имат нужда от луда глава до себе си – човек, който да прави животът им по-цветен, по-интересен и никога да не потъват в сивото и скучно ежедневие.

Водолей: Сродната им душа трябва да е вярна. Водолеите не прощават изневярата – за нищо на света! Те имат нужда от човек, който да е верен на тях и цялото им семейство, да е най-добрият им приятел и единственият им любовник. Имат нужда само от вярност и това им стига за цял живот.

Кои зодии ПРОЩАВАТ изневяра и кои НЕ?

За да простиш изневяра или трябва да обичаш много,  или трябва да вярваш във втория шанс и че всеки заслужава такъв. Някои зодии с...

Риби: Сродната им душа трябва да има възможности. Точно така. Рибите не се срамуват да си кажат, че имат нужда от по-луксозен живот и искат човекът до тях да има амбиции, да има стабилна работа и да живеят щастливо, охолно и така, както им харесва. Смятат, че животът е твърде кратък, за да бъдат скромни.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com