Ето как щеше да изглежда принцеса Даяна, ако беше жива (СНИМКИ)

34303
Ето как щеше да изглежда принцеса Даяна, ако беше жива (СНИМКИ)
Снимка: Getty/Guliver

Ако все още беше жива, принцеса Даяна щеше да навърши 59 години на 1 юли 2020 г. Даяна Спенсър е много млада, когато се омъжва за принц Чарлз. Тя загина в трагична автомобилна катастрофа, когато беше само на 36 години. Хората в Обединеното Кралство ве още оплакват „принцесата на народа“.

Благодарение на всички видове съвременни компютърни технологии обаче е възможно да се направи образ на даден човек години по-късно. В мрежата се появи такъв опит, за да можем всички да видим как би изглеждала Даяна на 59 години.

Тя беше толкова красива жена

Даяна е родена в благородно семейство, но едва след като баща ѝ получава титлата „граф Спенсър“ през 1975 г., става лейди Даяна. Тя посещава училище в Англия и Швейцария и е била учителка в детската градина, докато се омъжва за принц Чарлз.

Тя достигна световна слава едва когато годежът ѝ с принц Чарлз беше обявен през февруари 1981 г. Двамата се венчаха в катедралата "Сейнт Пол" на 29 юли 1981 г., след което тя официално стана Даяна, принцеса на Уелс, херцогиня на Корнуол, херцогиня на Ротсей и Графиня на Честър.

Брак

Принц Чарлз и принцеса Даяна не са имали лесен брак. Нито един от двамата не е бил на 100 процента доволен от другия, особено след като се оказа, че Чарлз е имал връзка с бившата си Камила Паркър Боулс. От отмъщение Даяна започва връзка с Джеймс Хюит, нейният инструктор по конна езда. Кралската двойка се развежда официално през 1996 г. В интервю Даяна обяснява, че нещата дълго време са били зле, тъй като бракът им е бил между трима души, като включва и Камила.

Деца

Скоро сватбата Даяна забременява с първия си син Уилям. Той е роден на 21 юли 1982 г. Вторият син на двойката, Хари, се ражда на 15 септември 1984 г. Даяна има различни виждания по отношение на отглеждането на децата си, в сравнение с други кралски майки.

Тя сама избра имената им, което дотогава беше доста необичайно. Тя отказва бавачка да се грижи за тях и сама ги оставя в училище, взима ги със себе си на почивка и т.н.

Развод

Елизабет II моли през декември 1995 Чарлз и Даяна за „ранен развод“. Това става скоро след обвинението от страна на Даяна, че Тиги Лег-Бърк е направила аборт с дете на принц Чарлз, което кара Тиги да изиска извинение. Два дни преди тази история да излезе наяве, секретарят на Даяна – Патрик Джефсън, подава оставка в знак на несъгласие с изявленията на принцесата, които той окачествява като пресилени. На 20 декември 1995 Бъкингамският дворец публично съобщава, че кралицата е изпратила писма до Чарлз и Даяна, съветвайки ги да се разведат. С подкрепата на министър-председателя и на висшите съветници това решение е взето след седмици обсъждане (според BBC). Принц Чарлз незабавно се съгласява с предложението. През февруари 1996 Даяна оповестява и своето съгласие.

Смърт

На 31 август 1997, Даяна умира след автомобилна катастрофа в тунела Пон дьо л'Алма в Париж, заедно с Доди Ал-Файед и мениджъра по сигурността на хотел Риц – Париж, Анри Пол, който е шофирал наетия Мерцедес-Бенц през Париж, но бил преследван от папараци. Техният черен Мерцедес-Бенц S280 се блъска в тринадесетата колона на тунела. Двулентовият тунел е построен без метална бариера пред колоните. Нито един от четиримата пътници в колата не е бил с предпазен колан.

А ето как щеше да изглежда принцесата днес, ако беше жива.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com