Ето какво разкрива за вас датата, на която сте родени (1 част)

28412
Ето какво разкрива за вас датата, на която сте родени (1 част)
Снимка: iStock/Guliver

Какво казва вашата дата на раждане за вас? Нумерологията знае отговора! Добавете всички числа от датата на раждане, докато получите едноцифрен резултат и разберете какво означава вашият номер на раждане! Пример за изчисляване на броя на ражданията за лице, родено на 21 август 1999 г .: 21 август 1999 г .: 2 + 1 + 0 + 8 + 1 + 9 + 9 + 9 = 39 ? 3 + 9 = 12 ? 1 + 2 = 3

1. Това означава, че в природата ви е да бъдете амбициозни и с това имате големи очаквания от себе си и околните. Единицата е роден лидер, поради което хората от тази група често заемат високи позиции и постигат много успехи в живота. Вие сте креативни и обичате да сте в центъра на вниманието. Мразите обаче неуспехите - трудно се справяте с тях и те ви причиняват голямо разочарование. Ако сте единица, по-скоро трябва да се стремите към кариерно развитие. Не се поддавайте на социалния натиск да създадете семейство, защото можете да изпълните тази роля само на по-късна възраст.

2. Това е човек с изключителна чувствителност и съпричастност, за когото най-високите ценности са приятелството и сътрудничеството. Emoziоналните нагласи на двамата рядко отстъпват на логиката, което ги прави уязвими за манипулиране. Нумерологични две ли сте? Поставете семейството си на първо място и не се чувствайте виновни за това - в природата ви е да се грижите за близките си и сърцето ви е пълно с любов. Не сте добър шеф, защото се чувствате по-добре като подчинен, но имате много положителни качества, които хората обичат за вас. Трябва обаче да работите върху emoziите си - да се научите да бъдете донякъде независими от настроенията на другите хора и да контролирате негативните чувства.

3. Вашето число 3 ли е? Най-лесният начин да ви опишем е живо злато! Като Нумерологична тройка вие сте изключително жив човек - обичате да сте в движение, имате много енергия и главата ви е пълна с нови идеи. Имате късмет - малко хора имат възможности като вас. Номер три, като правило, са толкова гъвкави, че могат да бъдат успешни в много области. Въпреки това, не давайте сила на страховете си, тъй като те представляват най-голямата заплаха за вашия потенциал.

4. Нумерологичната четворка е страхотен служител, най добрият приятел и мечтаният член на семейството.  Вашите най-силни страни са усърдието, надеждността и предпазливостта, а другите хора ценят високо вашето доверие. Поставяте семейството си високо, но можете да участвате и дълбоко във външни дейности. Трябва да внимавате да не бъдете изядени от амбиция и рутина и да бъдете малко по-смели да опитвате нови неща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com