Ето какво разкрива за вас датата, на която сте родени (2 част)

22550
Ето какво разкрива за вас датата, на която сте родени (2 част)
Снимка: iStock/Guliver

5. Нумерологичната петица е комбинация от интелигентност и страст. Имате огромно желание за свобода и не обичате да стоите дълго на едно място. Ето защо най-много ви харесва да пътувате, а перфектната работа за вас е тази, в която се slucvа много и не можете да се оплаквате от скука. Нищо не е невъзможно за вас! Възможно е обаче да имате затруднения в по-близките отношения, защото дългите и романтични връзки не са за вас. Не търсете постоянен партньор, за да угодите на родителите си.

6. Ти шестица ли си? Със сигурност вашето семейство и ценностите, с които споделяте и се идентифицирате, са много важни за вас. Имате огромна отговорност и можете да приемете много жертви, за да я изпълните. Въпреки че може да изглеждате като приземен човек, вие също сте изключително чувствителни и не понасяте добре самотата. Нумерологичните шестици могат да изпитват противоречиви чувства и в резултат на това да имат затруднения при вземането на решения и да бъдат прекалено критични към другите. Опитайте се да преодолеете тази негативна страна в себе си.

7. Нумерологичната седем може да изглежда като човек, пълен с противоречия. Ако сте, сигурно сте срещнали изненадата на хората в живота си, които са ви помислили за по-скоро самотник и са видели как можете да блеснете в компанията и да свирите на първата цигулка в по-голяма група. Най-голямата ви сила обаче е способността да правите дистанция и да се стремите към все повече знания и нови преживявания. Благодарение на това вие също сте предназначени за професионални успехи.

8. Нумерологичната осмица няма да се хареса навсякъде. Не всеки се чувства добре с такава силна личност. Вашите отличителни белези са амбиция и авторитет. Можете да постигнете много и благодарение на качествата, които притежавате, често не ви струва много, за да постигнете успех. Не ви липсва постоянство, благодарение на което постоянно се изкачвате до следващите върхове по професионалния си път. Така че, защо някои хора не те харесват? Склонни сте да сте студени и понякога създавате неприятна атмосфера там, където сте.

9. Деветката е човек, чиято най-важна цел е да служи на другите. Вие със сигурност имате идеализъм, ангажираност с по-високи ценности и отвореност към другите хора. Вие се грижите за щастието - не само за собственото си щастие, но и за щастието на другите, така че сте готови да помогнете и не очаквате нищо в замяна. Въпреки че можете да жертвате много за другите, вие също можете да бъдете нетърпеливи и понякога дори да оставите егоизма си да има предимство пред съпричастността. Ако искате да сте доволни от хода на живота си, не гледайте към материалната сфера - стремежът към богатство само ще обедни интериора ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com