Ето какво търсят мъжете в една жена

50024
Ето какво търсят мъжете в една жена

Външният вид е важен, но той не е всичко. Разбира се, правим всичко по силите си да изглеждаме добре и се стараем да се самоусъвършенстваме непрестанно. Но нека не забравяме, че след първия поглед идва и първият разговор, и ако не демонстрираме личните си качества в него, грижите за външния ни вид са били положени напразно. Ето кои са най-важните качества за една жена според мъжете:

1. Успяваш да го стимулираш да бъде един по-добър човек

Перфектният секс продължава 10 минути

Каква е идеалната продължителност на секса? Ако досега сте мислили, че Мечо Пух е прав с мотото си "Колкото повече, толкова повече", се...

Мъжете много обичат да мрънкат, че постоянно се опитваме да ги променим, мрънкаме им, натякваме им и т.н. Истината е, че една жена може да промени мъжа към добро, дори без да се опитва, стига само той да я обича.

2. Разбираш се с приятелите и семейството му

Той е най-щастлив, когато те види да помагаш на майка му в кухнята по време на празнична вечеря, говориш си по женски с по-малката му сестра и се държиш като пич с приятелите му, вместо да флиртуваш с тях или просто да мълчиш като пукел. Едва ли всичко това би било приятно на която и да е жена, но малко преструвки понякога не са излишни.

3. Не мрънкаш

По някаква причина проблемът с мрънкащите жени е огромен в очите на мъжете. Истината е, че те мрънкат не по-малко, но обикновено го правят с друга интонация и е трудно да го разпознаеш. Да не говорим, че ние сме доста по-толерантни от тях и когато започнат да се оплакват, ние гледаме да им помогнем, вместо да се оплакваме. Така или иначе, опитай се да контролираш желанието си да изговаряш всичко, което ти хрумне, и така мрънкането ще се ограничи рязко. Остави го за майка си и приятелките – те поне ще те изслушат и ще бъдат съпричастни.

За сутрешния секс и как да го подобрим

Факт е, че повечето хора (както мъже, така и жени) обичат сутрешния секс. Неудобствата от типа на липсата на достатъчно време поради бъ...

4. Оставяш го да бъде себе си

Тази точка малко противоречи на първата, но такива са си мъжете – объркани. Идеята е да не го караш да яде соеви продукти, вместо месо и мляко и в никакъв случай да не опитваш да го спреш да излиза с приятелите си веднъж седмично.

5. Уважаваш го

Това е важно. Изслушваш го (когато мрънка), подкрепяш го и никога не се опитваш да омаловажиш физическите или личностните му качества. Никога не му правиш скандали на публично място и се държиш на ниво, така че да не го караш да се почувства засрамен.

За да разберете каква жена искат мъжете в леглото и кои са качествата, които силният пол търси в своята възлюбена - прочетете продължението на статията ТУК.

"Мъже в черно" III - филмът с най-много гафове за 2012

Третият филм от поредицата "Мъже в черно" III, чиято премиера беше през месец май, с участието на Уил Смит е лентата с най-много гафове...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com