Ето кога ще срещнеш сродната си душа!

275595
Ето кога ще срещнеш сродната си душа!
Снимка: iStock/Guliver

Всяка от нас иска да открие любовта, да срещне мъжа на живота си, нейната сродна душа. Ако все още не сте го сторила и се чудите кога ще се появи той, ето какво казва зодията ви.

ОВЕН

Ето кои навици съсипват връзката ви!

Страхотните връзки се създават и разрушават от начина, по който партньорите се отнасят един към друг всеки ден. Това са простите неща -...

Ще срещнете половинката си на 21. Това е време, когато вече сте зряла, но и все още откривате себе си. Това е и точният момент партньорът ви да ви види такава, каквато сте.

Овенът никога не крие истинската си същност, но човек има по-добри шансове да ви опознае в естествената ви среда – партита, забавления, постигане на цели.

Този период е предопределен да се наслаждавате на живота; в 30-те си години вече ще установите рутината, която да работи добре за вас и партньора ви.

ТЕЛЕЦ

12 неща, които един мъж никога не би признал пред една жена

Казват, че всяка жена има скрита мистерия в себе си. А как е при мъжете? Те също имат тайни, за които ние дори не подозираме. Предлагам...

Телецът среща половинката си на 16. Очевидно все още сте много млада, но има нещо вълнуващо в това да сте толкова млада и влюбена (да не говорим за сериозна романтична връзка).

Вие не знаете докъде ще ви отведе тази връзка, но във възрастта, в която всичко е загадка и приятелите са много голяма част от живота ви, някой, който знае през какво преминавате, е точно това, което искате.

Цялата статия - четете ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...