Ето кога ще срещнеш сродната си душа!

275520
Ето кога ще срещнеш сродната си душа!
Снимка: iStock/Guliver

Всяка от нас иска да открие любовта, да срещне мъжа на живота си, нейната сродна душа. Ако все още не сте го сторила и се чудите кога ще се появи той, ето какво казва зодията ви.

ОВЕН

Ето кои навици съсипват връзката ви!

Страхотните връзки се създават и разрушават от начина, по който партньорите се отнасят един към друг всеки ден. Това са простите неща -...

Ще срещнете половинката си на 21. Това е време, когато вече сте зряла, но и все още откривате себе си. Това е и точният момент партньорът ви да ви види такава, каквато сте.

Овенът никога не крие истинската си същност, но човек има по-добри шансове да ви опознае в естествената ви среда – партита, забавления, постигане на цели.

Този период е предопределен да се наслаждавате на живота; в 30-те си години вече ще установите рутината, която да работи добре за вас и партньора ви.

ТЕЛЕЦ

12 неща, които един мъж никога не би признал пред една жена

Казват, че всяка жена има скрита мистерия в себе си. А как е при мъжете? Те също имат тайни, за които ние дори не подозираме. Предлагам...

Телецът среща половинката си на 16. Очевидно все още сте много млада, но има нещо вълнуващо в това да сте толкова млада и влюбена (да не говорим за сериозна романтична връзка).

Вие не знаете докъде ще ви отведе тази връзка, но във възрастта, в която всичко е загадка и приятелите са много голяма част от живота ви, някой, който знае през какво преминавате, е точно това, което искате.

Цялата статия - четете ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com