Ето кога за последно е изневерила всяка ЗОДИЯ

6164
Ето кога за последно е изневерила всяка ЗОДИЯ
Снимка: iStock/Guliver

Когато сме дълго време с един партньор започваме да се чудим дали той ни е бил верен през цялото време. Днес ще ви разкрием дали и кога за последно всяка зодия е изневерила на половинката си.

ОВЕН: Овните не си признават, но изневярата им е в кръвта. Много време се пазят, стискат зъби и бягат от изкушенията, но в даден момент се предават. Последният и единствен път, който са изневерили на половинката си, е било в началото на 2020 година и то с колега.

Новолунието в Овен ще бъде приказно за тези 3 зодии

Ако сте готови за ново начало, настъпва новолунието през април 2021 г., което ще ви даде мотивация. Издигайки се на 11 април в огнения ...

ТЕЛЕЦ: Телците са зодия, която не си пада много по изневерите и предпочита да има хармонична, здрава и щастлива връзка. Обаче, както всяко друго живо същество, и представителите на тази зодия си имат спънки и случки, които са станали без да очакват. Един такъв гаф Телците да допуснали съвсем скоро и още не могат да повярват какво са сторили.

БЛИЗНАЦИ: Ако трябва да сме честни, Близнаците не са от свенливите зодии, които си стоят мирно и кротко при любимия човек. Те изневеряват често и последния път... всъщност е сега! Имат дори цяла връзка, която крият от доста време насам.

РАК: Раците не изневеряват и това е техен железен принцип, който не нарушават! Истински късметлии сте, ако имате връзка с тях.

ЛЪВ: Лъвовете не обичат да си признават, но определено има моменти, когато скуката им идва в повече и кривват от правия път. Последният път, когато Лъвовете са изневерявали обаче не е никак скоро, а преди 2 или 3 години.

ДЕВА: Девите не са от зодиите, които изневеряват. Да, може понякога да си позволят да пофлиртуват, но винаги се спират преди нещата да станат сериозни. Предпочитат, ако вече не усещат тръпка към даден човек, просто да си тръгнат, но не и да го наранят по този грозен начин.

Периодите, през които преминава възстановяването на връзката след изневяра

Изневярата не може дълго да остане скрита. Силната болка и разочарованието разбиват сърцето. Почти невъзможно е възстановяването на връ...

ВЕЗНИ: Везните умеят добре да балансират лъжите в живота си, затова и грешките им остават винаги незабелязани. Последният път, в който са излъгали и са изневерили на половинката си, е в началото на тази година и то със съвсем случаен човек само за веднъж.

СКОРПИОН: Последният път, в който Скорпионите са изневерили на половинките си е... сега. И те не го правят физически, а имат емоционална връзка с някой много специален за тях човек, с който си пишат почти денонощно. Именно за това не можете да видите Скорпион без залепен за ръката им телефон, който непрекъснато използват.

СТРЕЛЕЦ: Стрелците са от зодиите, които предпочитат да приключат една връзка, вместо да изневеряват. Смятат това действие за грозно, долно и далеч от възприятията им за света и живота. Това ги прави достойни!

КОЗИРОГ: Последната изневяра на Козирозите се е случила миналото лято на едно кратко пътуване с приятели или по работа. Изневярата е траела няколко дни и е била няколко пъти. Козирозите са се чудели дълго време дали да си признаят греха, но в крайна сметка са решили да запазят всичко в тайна, макар и съвестта им леко да ги гризе.

ВОДОЛЕЙ: Водолеите предпочитат да приключат една връзка, но не и да изневеряват. Не разбират това действие и се поставят на мястото на другия и как би се почувствал той. Това ги прави достойни за уважение!

Как да си върнеш доверието след изневяра

В подобна ситуация е по-добре да се изправите лице в лице със своя партньор. Неминуемо, след предателство в една връзка и по-конкретно...

РИБИ: Последният път, в който Рибите са предали половинките си, е бил преди 4 или 5 месеца. Тази случка първоначално е била еднократна и Рибите са си обещавали, че няма да се повтори. Въпреки това месец по-късно не са устояли на изкушението и отново са се върнали там, където усещат нова тръпка и адреналин – при бивша любов.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно