Ето кой е Макарона в "Маскираният певец"

57160
Ето кой е Макарона в "Маскираният певец"
Снимка: Nova.bg

Кой е Макарона?

Дали поп фолк певицата Деси Слава е в костюма на Макарона в шоуто за имитации „Маскираният певец”? Факти от биографията на гласовитото миньонче съвпадат с жокерите. Преди 3 години изпълнителката на „Мъжете всичко искат” роди второто си дете, чиито баща е Благой Найденов. Сексапилната блондинка в резултат на следродилната депресия все по-често похапвала сладки неща, а в личния си профил в Instagram е споделила неотдавна, че любимият й сладкиш е макаронът.

Ето коя е Булката в "Маскираният певец"

Още една звездна маска падна в хитовото шоу "Маскираният певец", а популярното лице, което се оказа под нея, изненада всички, най-вече ...

Сега стилистката Кремена Халваджиян хитро е прикрила излишните килограми под обемистия тоалет. Сред уликите си са още следните: загадъчният участник е родом от Южна България, обиколил е света и е много религиозен. Деси Слава е живяла в Америка с бащата на първородния си син Михаил, но на въпроса дали е била за по-дълго в друга страна, тя отговори, че всеки е гражданин на света.

Мистерията около този герой е пълна. Панелистите детективи първо нямаха идея кой може да е в този костюм. „Големи ядове ще берем тук”, дори заяви Геро, но Азис предположи, че под атрактивните одежди на Макарона се крие неговата колежка Деси Слава, чиито тембър няма как да сбърка, дори и когато е модулиран. „Познавам този глас до болка. Това е чудовищен глас. Това е певица, с която съм излизал на една сцена. Щастлив съм, че този глас се изявява в нашият жанр. Само ние можем да си позволим този глас. Това е моята любима колежка, която е родена на моята дата – 7 март. Това е Деси Слава! На милион процента е тя и никой не може да ме разубеди”, категоричен бе поп фолк кралят.

Биографията на Деси Слава е повече от интересна. Високата 160 сантиметра певица от 7-годишна живее в миньорско градче Гълъбово с по-малкия си брат Милен и родителите си. Те обаче се развеждат и тя заминава при баба си и дядо си в китното селце Пет могили. Там учи само година, след което майка й се омъжва повторно и семейството се установена в курорта Хисаря. От 9-годишна Деси помага в отглеждането на сестра си Ина, а три години по-късно се ражда и другата й сестра, Ния. Вторият й баща е гинеколог. На 15 Деси се връща в Гълъбово, за да учи в техникум по енергетика. Живее при баща си, мащехата си и при брат си. На 17 бяга от къщи заради неразбирателство с родителите си. Остава за кратко в София и накрая се установява в Димитровград, където стартира професионалната й кариера.

Алекс Раева потвърди, че много от уликите водят към Деси Слава, но предположи, че Макаронът е Милица Гладнишка, която може да променя гласа си до неузнаваемост. Владо Пенев заяви, че е убеден, че под костюма се крие българската финалистка на „Евровизия” и участничка в четвъртия сезон на „Х Фактор” Виктория Георгиева.

Вижте кой е Бебето в "Маскираният певец" и какъв хонорар е взел

Eдин oт любимитe пeрcoнaжи нa зритeлитe в „Мacкирaният пeвeц” Бeбeтo ce прeвърнa в тeхeн фaвoрит oщe в първoтo прeдaвaнe нa...

източник: standartnews.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com