Ето коя е твоята ерогенна зона според зодията

95567
Ето коя е твоята ерогенна зона според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Ерогенните зони са нещото, което кара коленете ви да омекнат, веднага щом някой се докосне до тях. Те ви помагат да се възбудите максимално и да изпитате върховно удоволствие по време на секс. Естествено, всеки човек е различен и за всеки ерогенната зона е различно място, но пък си струва да опитате онези места, които звездите определят за ваша ерогенна зона. Ето от какво се възбужда всяка зодия:

Овен: Глава

Ето какво ще ви се случи през месец МАРТ според зодията

Март, женският месец. Месец на непостоянно време, желанието пролетта да дойде по-бързо и закъснелите зимни студове. Ето че този месец н...

Независимо дали става дума за еротичен масаж на главата или за мека ласка на лицето, Овенът ще бъде лесно възбуден. Играта с косата, обаче, наистина ще го подлуди. Грубостите тук са за предпочитане пред нежните ласки. Обожават да ги дърпат за косата.

Телец: Шията

В спалнята неговата зона за удоволствие е навсякъде около врата. Под ръководството на Венера, Телец е технически считан за най-чувствения знак в зодиака, а целуването на врата им може да го доведе до екстаз.

Близнаци: Ръце

По време на секс, знакът на близнаците иска бюфет с любовна игра, което означава, че очакват любовникът им да бъде практичен, буквално". С други думи, докосвайте ръцете, смучете пръстите си и целувайте раменете. Дразненето е любимото им забавление.

Как влияе Луната на живота ви според ЗОДИЯТА

Луната може да повлияе не само на приливите и отливите, но и на нас, хората. Настроенията ни могат да се променят според фазите на земн...

Рак: Гърди

Ракът е един от най-чувствителните знаци в зодиака. Именно затова неговата част от тялото са гърдите, областта около сърцето. В спалнята, Ракът иска интензивна интимност и дълбоки сесии, но ако наистина искате да го възбудите, ключът е всичко, включващо гърдите и зърната им.

Лъв: Гърбът

Лъвът винаги е звездата на шоуто - особено в спалнята. Той иска да бъде почитан, възхищаван и желан. Въпреки че, когато става въпрос за възбуждане, най-чувствителната част от тялото на Лъва е гърба. Независимо дали става въпрос за масаж или просто си пускате пръстите надолу по гръбначния стълб, непременно ще го чуете да вика.

Дева: Стомах

5 правила, които да спазвате, ако имате секс приятел

Приятелите с привилегии са нещо, което присъства в живота на всеки човек. Поне веднъж, всеки от нас е има приятел, с когото да прави се...

Девата е известна с добра хигиена и внимание към детайлите. В спалнята, чистотата е задължителна и първичният секс е даденост. Стомахът е най-ерогенната им зона, а меките целувки и галене със сигурност ще възбудят Девата. Обичат игричките преди да преминат към съществената част, затова не се чудете, а отделете специално внимание на корема.

Везни: Долната част на гърба

Управлявана от планетата на любовта и красотата, сексуалността на Везните е еквивалентна на неустоимия им чар. В спалнята знакът е справедлив и дава на любовника си. Но ако наистина искате да ги възбудите, съсредоточете се върху долната част на гърба и задника.

Скорпион: Гениталиите

Освен че е най-сексуалната зодия на зодиака, този воден знак тайно мисли за секса 24 часа в денонощието. Скорпионът е майстор на оргазмите и именно затова точно тази зона е определена като негова ерогенна. Просто е: думата орален секс е техният криптонит.

Секс пози от "50 нюанса", които да пробвате

Ако и вие сте от двойките, които са настроени палаво след "50 нюанса", то значи сте попаднали на правилното място. Какъв по-подходящ ...

Стрелец: Бедра

Управляван от щастливия и оптимистичен знак, Юпитер, Стрелецът иска да опита всичко най-малко веднъж. За него сексът е приключение и той иска партньорът му да се наслаждава на секса толкова, колкото и той. Ако искате да възбудите един Стрелец, просто погалете бедрата му. Толкова е просто при тях.

Козирог: Крака

Управляван от сериозния Сатурн, Козирогът живее за власт, авторитет и уважение. Отнема известно време, за да се чувстват комфортно около любовника си, но след като го направят, сексът е последователен и богат като личността им. Но, ако наистина искате да го възбудите, лекото галене по коляното е ключът.

Водолей: Глезени

5 причини, че сексът след 40 е по-добър

Понякога си мислим, че след 40 животът се променя в негативна посока и страстта отшумява. Всъщност обаче все по-често изследвания и ра...

Управляван от електрически Уран, Водолей е бунтовникът на зодиака и този знак иска всичко друго, но не и правила. В спалнята, тяхното сексуално желание е странно и спорадично, точно като настроението им. Този въздушен знак иска неговата любов да бъде толкова неконвенционална, колкото е възможно. И точно за това неговата ерогенна зона са глезените.

Риби: крака

Управляван от неуловимия Нептун, родените под знака на Риби са невероятно интуитивни и изпълнени с въображение. Според астрологията ерогенната зона на Рибите са краката. В спалнята, Риби може да бъде всичко, което искате да бъде. Те живеят, за да угодят на партньора си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com