Ето къде трябва да живееш според зодията

68570
Ето къде трябва да живееш  според зодията
Снимка: Pixabay

Може да ви изненада, че държавите и градовете също имат свой хороскоп. "Раждането" на дадена страна или град се изчислява от момента на откриването, първото уреждане или когато е подписана декларация за независимост.

Така астролозите могат да сравняват хороскопа на индивида с хороскопа на дадено място, като интерпретират планетарните взаимодействия като благоприятни или предизвикателни. Как този конкретен град вибрира с вас, зависи от космическото взаимодействие между двете графики.

Разгледайте зодиакалния си знак по-долу, за да намерите най-подходящия за вас град и започнете да опаковате багажа си!

Овен - Ню Йорк

Вашата кариера има потенциал да процъфтява в Голямата ябълка! Паричните потоци са по-гладки и идват от необичайни източници. Здравеопазването е на високо ниво в този град, въпреки липсата на синьо небе. Комуникацията ще бъде важен елемент във вашите партньорства и крайъгълният камък, от който са изградени всички романтични връзки. Бързо-оживената, екшън-ориентирана атмосфера на Ню Йорк прилича на енергичен Овен.

Телец - Сидни

Долната земя ще ви хвърли в светлината на прожекторите и ще поддържа вашия професионален път. Финансите се подобряват, което води до повишена стабилност и печалба. Земният Телец обича да бъде в природата и Великата Австралия засилва чувството ви за благополучие и жизненост. Взаимоотношенията се засилват, но можете да срещнете някой специален със значителна възрастова разлика.

Дневен хороскоп за 21 март

Овен Тази сряда опровергайте мита за вашето твърдоглавие и покажете, че то може да бъде градивно и отстъпете в името на истината. А и...

Близнаци- Сан Франциско

Близнаците са главните комуникатори на зодиака. Така че не е изненада, че ще бъдат привлечени към Силиконовата долина, центърът на високотехнологичната индустрия и стартиращите фирми. Ако сте компютърен маниак или следващата звезда на социалните медии, кариерата ви може да скочи в Сан Франциско! За Близнаците, търсещи любов, физическото привличане се увеличава десетократно.

Рак - Венеция

Не е случайно, че ракът е воден знак, а Венеция, известен още като Градът на водата, има рак като знак за издигане. Тук ще почувствате дълбок афинитет, сякаш най-накрая сте се прибрали вкъщи. Хората, с които се свързвате в този романтичен град, просто ще ви разбират. Това не е всичко. Връзката на Луната с Марс ви дава допълнителни сили, като ви помага да постигате целите си. Ако преместването тук не е опция, мини ваканция ще зареди батериите ви.

Лъв - Париж

Дневен хороскоп за 20 март

Овен Представата ви за нещата може да бъде решаваща. Ще се реализира точно това, което в главата ви, така че се постарайте мислите ви...

Лъвовете, родени със синя кръв, получават кралско отношение в Париж и това е точно както ви харесва! Слънцето управлява хороскопа както на Париж, така и на Лъвовете, така че има неизказано разбиране, че животът в Града на Светлината не предлага нищо друго освен най-доброто. Всяко призвание или нова работа, която поемате, ще бъде посрещнато успешно благодарение на мощната позиция на Слънцето. Взаимоотношенията може да се превърнат в неконвенционален обрат, тъй като романтичните връзки с необичайни типове ви пленяват.

Дева - Токио

Вие сте перфекционисти Дева. Това е, което ви кара да давате най-доброто от себе си. Вашият изискан стил е това, което прави това свързване идеално. Японската култура е дълбоко вкоренена в обичаите и етиката. Вашата интелигентност е оценена в този почтен град. Връзката на Марс с Юпитер гарантира успех, роден от нови благоприятни асоциации. Облечете вашата вътрешна императрица!

Везни - Лондон

Тъй като слънцето кулминира в хороскопа в Лондон, посоката ви на живот става кристално ясна. Ако се мъчите да откриете целта си, ще я откриете тук. Лондон ще ви постави на картата по отношение на вашата кариера, така че да блестите като звездата, която сте. Любовта изглежда да цъфти в този оживен град с много възможности да намерите "единствения". Вие се радвате на нарастващата популярност.

Типът партньор, от който наистина се нуждаете, въз основа на зодията ви

Овен Иска да намери някого, с когото не е нужно да се занимава непрекъснато. Овните чувстват връзката като очакване, с което непрекъсн...

Скорпион - Амстердам

Скорпионът разбира значението на физическата интимност и с амстердамското слънце в сексапилния ви знак, можете да намерите равен партньор, който иска да изследва дълбините на вашата душа, да разкрие мистериите на живота и да ви даде интензивната връзка, за която винаги сте мечтали. Животът във "Венецията на север" може да бъде положително преобразуващ за вас, Скорпион.

Стрелец - Хонолулу

Изобилието от огън в хороскопа в Хонолулу резонира с високата ви октанова енергия, Стрелци. Тъй като имате силен пожарен елемент, всички проекти, за които сте се борили, най-накрая биха могли да имат успех в този вулканичен град. Марс повишава увереността и ви помага да намерите вашето нещо. Любовта е необичен обрат, тъй като вероятността да се срещне с екзотичен духовен партньор от отдалечена земя е много голяма. Резервирайте следващата си почивка в Хонолулу и усетете духа си да се издига!

Козирог - Монако

3 признака, че той е влюбен в теб, според зодията му

Чудите се дали наистина изпитва нещо към вас? Отгатнете според зодията му! Овен: 21 март - 19 април 1. Той ви е разказал най-дълбокит...

Знаете ли, че Козирогът е известен сред астролозите като "знак на милионера"? Харесва ли ви или не, имате повече възможности да натрупате състояние, отколкото повечето, а Монако е само градът, за да насърчите своя вътрешен милиардер да излезе и да играе с кралски особи, големи риби и знаменитости. Кратко пътуване до този град е всичко, от което се нуждаете, за да получите вдъхновяващ план.

Водолей - Стокхолм

Вашата социална съвест е удовлетворена в града, който обещава да заличи изкопаемите горива до 2040 година. Водолей, вие сте високо интелигентен и мислещ напред. Тук, в този прогресивен град, ще имате пробив, който ще ви накара да промените живота си или живота на другите, към по-доброто. Няма да бъдете сами във вашата кауза, тъй като ще привлечете невероятен партньор, който да сподели вашата страст, заедно със значителна финансова награда за зареждане.

Риби - Сингапур

Въпреки че динамичното темпо на Сингапур е в ярък контраст с обичайното ви мечтателно поведение, този град ще ви накара да се движите като шеф, Риби. Казват, че противоположностите привличат и това е вярно за един специален човек, който може да се срещне тук. Партньорството ще донесе положително равновесие, осигуряващо по-голяма емоционална сигурност и влияние, което ви окуражава да станете най-добрата версия на себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com