Ето къде трябва да живееш според зодията

68491
Ето къде трябва да живееш  според зодията
Снимка: Pixabay

Може да ви изненада, че държавите и градовете също имат свой хороскоп. "Раждането" на дадена страна или град се изчислява от момента на откриването, първото уреждане или когато е подписана декларация за независимост.

Така астролозите могат да сравняват хороскопа на индивида с хороскопа на дадено място, като интерпретират планетарните взаимодействия като благоприятни или предизвикателни. Как този конкретен град вибрира с вас, зависи от космическото взаимодействие между двете графики.

Разгледайте зодиакалния си знак по-долу, за да намерите най-подходящия за вас град и започнете да опаковате багажа си!

Овен - Ню Йорк

Вашата кариера има потенциал да процъфтява в Голямата ябълка! Паричните потоци са по-гладки и идват от необичайни източници. Здравеопазването е на високо ниво в този град, въпреки липсата на синьо небе. Комуникацията ще бъде важен елемент във вашите партньорства и крайъгълният камък, от който са изградени всички романтични връзки. Бързо-оживената, екшън-ориентирана атмосфера на Ню Йорк прилича на енергичен Овен.

Телец - Сидни

Долната земя ще ви хвърли в светлината на прожекторите и ще поддържа вашия професионален път. Финансите се подобряват, което води до повишена стабилност и печалба. Земният Телец обича да бъде в природата и Великата Австралия засилва чувството ви за благополучие и жизненост. Взаимоотношенията се засилват, но можете да срещнете някой специален със значителна възрастова разлика.

Дневен хороскоп за 21 март

Овен Тази сряда опровергайте мита за вашето твърдоглавие и покажете, че то може да бъде градивно и отстъпете в името на истината. А и...

Близнаци- Сан Франциско

Близнаците са главните комуникатори на зодиака. Така че не е изненада, че ще бъдат привлечени към Силиконовата долина, центърът на високотехнологичната индустрия и стартиращите фирми. Ако сте компютърен маниак или следващата звезда на социалните медии, кариерата ви може да скочи в Сан Франциско! За Близнаците, търсещи любов, физическото привличане се увеличава десетократно.

Рак - Венеция

Не е случайно, че ракът е воден знак, а Венеция, известен още като Градът на водата, има рак като знак за издигане. Тук ще почувствате дълбок афинитет, сякаш най-накрая сте се прибрали вкъщи. Хората, с които се свързвате в този романтичен град, просто ще ви разбират. Това не е всичко. Връзката на Луната с Марс ви дава допълнителни сили, като ви помага да постигате целите си. Ако преместването тук не е опция, мини ваканция ще зареди батериите ви.

Лъв - Париж

Дневен хороскоп за 20 март

Овен Представата ви за нещата може да бъде решаваща. Ще се реализира точно това, което в главата ви, така че се постарайте мислите ви...

Лъвовете, родени със синя кръв, получават кралско отношение в Париж и това е точно както ви харесва! Слънцето управлява хороскопа както на Париж, така и на Лъвовете, така че има неизказано разбиране, че животът в Града на Светлината не предлага нищо друго освен най-доброто. Всяко призвание или нова работа, която поемате, ще бъде посрещнато успешно благодарение на мощната позиция на Слънцето. Взаимоотношенията може да се превърнат в неконвенционален обрат, тъй като романтичните връзки с необичайни типове ви пленяват.

Дева - Токио

Вие сте перфекционисти Дева. Това е, което ви кара да давате най-доброто от себе си. Вашият изискан стил е това, което прави това свързване идеално. Японската култура е дълбоко вкоренена в обичаите и етиката. Вашата интелигентност е оценена в този почтен град. Връзката на Марс с Юпитер гарантира успех, роден от нови благоприятни асоциации. Облечете вашата вътрешна императрица!

Везни - Лондон

Тъй като слънцето кулминира в хороскопа в Лондон, посоката ви на живот става кристално ясна. Ако се мъчите да откриете целта си, ще я откриете тук. Лондон ще ви постави на картата по отношение на вашата кариера, така че да блестите като звездата, която сте. Любовта изглежда да цъфти в този оживен град с много възможности да намерите "единствения". Вие се радвате на нарастващата популярност.

Типът партньор, от който наистина се нуждаете, въз основа на зодията ви

Овен Иска да намери някого, с когото не е нужно да се занимава непрекъснато. Овните чувстват връзката като очакване, с което непрекъсн...

Скорпион - Амстердам

Скорпионът разбира значението на физическата интимност и с амстердамското слънце в сексапилния ви знак, можете да намерите равен партньор, който иска да изследва дълбините на вашата душа, да разкрие мистериите на живота и да ви даде интензивната връзка, за която винаги сте мечтали. Животът във "Венецията на север" може да бъде положително преобразуващ за вас, Скорпион.

Стрелец - Хонолулу

Изобилието от огън в хороскопа в Хонолулу резонира с високата ви октанова енергия, Стрелци. Тъй като имате силен пожарен елемент, всички проекти, за които сте се борили, най-накрая биха могли да имат успех в този вулканичен град. Марс повишава увереността и ви помага да намерите вашето нещо. Любовта е необичен обрат, тъй като вероятността да се срещне с екзотичен духовен партньор от отдалечена земя е много голяма. Резервирайте следващата си почивка в Хонолулу и усетете духа си да се издига!

Козирог - Монако

3 признака, че той е влюбен в теб, според зодията му

Чудите се дали наистина изпитва нещо към вас? Отгатнете според зодията му! Овен: 21 март - 19 април 1. Той ви е разказал най-дълбокит...

Знаете ли, че Козирогът е известен сред астролозите като "знак на милионера"? Харесва ли ви или не, имате повече възможности да натрупате състояние, отколкото повечето, а Монако е само градът, за да насърчите своя вътрешен милиардер да излезе и да играе с кралски особи, големи риби и знаменитости. Кратко пътуване до този град е всичко, от което се нуждаете, за да получите вдъхновяващ план.

Водолей - Стокхолм

Вашата социална съвест е удовлетворена в града, който обещава да заличи изкопаемите горива до 2040 година. Водолей, вие сте високо интелигентен и мислещ напред. Тук, в този прогресивен град, ще имате пробив, който ще ви накара да промените живота си или живота на другите, към по-доброто. Няма да бъдете сами във вашата кауза, тъй като ще привлечете невероятен партньор, който да сподели вашата страст, заедно със значителна финансова награда за зареждане.

Риби - Сингапур

Въпреки че динамичното темпо на Сингапур е в ярък контраст с обичайното ви мечтателно поведение, този град ще ви накара да се движите като шеф, Риби. Казват, че противоположностите привличат и това е вярно за един специален човек, който може да се срещне тук. Партньорството ще донесе положително равновесие, осигуряващо по-голяма емоционална сигурност и влияние, което ви окуражава да станете най-добрата версия на себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com