Ето това са важните години в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 2)

31561
Ето това са важните години в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

Животът ни е низ от случки и промени, за които винаги искаме да сме готови, но те най-често ни изненадват. Има години в живота на всяка зодия, които определят много събития и променят всичко около тях. Ето кои са те за всяка една от 12-те зодии.

Вижте ЧАСТ 1 – ТУК

Ето това са важните години в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 1)

В живота на всеки човек има периоди, които са по-силни от други и години, в които всичко се пренарежда и започва да придобива различен ...

ВЕЗНИ: Везните могат да се похвалят с живот, в който имат от всички по малко. Не им липсва добро семейство, нито добра работа или приключения, които да се превръщат в незабравими спомени. Има няколко години, в които те трупат най-важните преживявания в живота си и това е времето, когато са на 22, 29, 32 и 48 години. В любовта е трудно да кажем кои години са най-силни и определящи за тях, защото като цяло имат стабилен любовен живот. Но има няколко събития като сватба и деца, които се случват на следната възраст – 26 и 28 години.

СКОРПИОН: Представителите на зодия Скорпион имат много години, които изцяло обръщат живота им и ги карат да погледнат от една нетипична за тях гледна точка. Те сменят начина си на поведение към хората, които не ги ценят. Променят и самите себе си към по-добро. Ключовите години, в които това се случва за тях, са 26, 35 и 52. В любовта годините, в които създават нови връзки са, когато навършат 26 и 31 години. След това вече намират правилния човек, с когото искат да създадат семейство и деца.

СТРЕЛЕЦ: Стрелецът има години, в които си поставя много високи цели и решава да ги изпълни на всяка цена. Понякога те са свързани с работата, а друг път с личните им отношения с някой специален човек. Тези формиращи години за Стрелците са, когато навършат 27, 39 и 57. В любовта всичко най-хубаво, вълнуващо и перфектно им се случва, когато навършат 20, 26 и 41 години.

КОЗИРОГ: Козирозите са много предпазливи, когато правят големи промени в живота си, преди това са начертали план, който следват. Животът рядко ги изненадва с нещо различно, но както знаем това е неизбежно и за щастие изненадите при Козирозите са положителни. Най-важните години, в които се формира и променя живота им са, когато навършат 25,35 и 48 години. В любовта също имат периоди, в които нещата им се получават по-добре, щастлива са и вървят напред с партньора си като създават семейство или дом. Тези важни години в любовта са 29, 31 и 42.

3 зодии ще се сдобият с годежен пръстен през ДЕКЕМВРИ

Време е за любов и романтика! Декември е толкова вълшебен месец, че предразполага към нови стъпки, осъществени мечти и красиви блестящи...

ВОДОЛЕЙ: Водолеите имат много мечти за сбъдване и често ги сбъдват без никакви проблеми! Просто са си такива – наумят ли си нещо, няма сила на Земята, която да може да ги спре. Такива силни години в живота им са много, а именно, когато са на 22, 25, 32, 43, 55 и 60. В тези силни периоди за тях се случват чудеса. В любовта също имат важни години, в които животът им се изключително щастлив и динамичен, а те са, когато навършат 23, 27, 33 и 40.

РИБИ: Рибите имат много за какво да се похвалят в този живот. Макар че като всеки човек имат своите трудни моменти, добре знаят как да се справят с тях и да излизат с високо вдигната глава от всяка една ситутация. Годините, в които могат да се нарекат най-щастливите хора на Земята са, когато навършат 19, 21, 28, 33, 45 и 50. В любовен план важните години, в които им се случва всичко значимо, което ги определя като хора и ги свързва с половинките им са – 23, 28, 30 и 48.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...