Ето това са важните години в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 2)

31576
Ето това са важните години в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

Животът ни е низ от случки и промени, за които винаги искаме да сме готови, но те най-често ни изненадват. Има години в живота на всяка зодия, които определят много събития и променят всичко около тях. Ето кои са те за всяка една от 12-те зодии.

Вижте ЧАСТ 1 – ТУК

Ето това са важните години в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 1)

В живота на всеки човек има периоди, които са по-силни от други и години, в които всичко се пренарежда и започва да придобива различен ...

ВЕЗНИ: Везните могат да се похвалят с живот, в който имат от всички по малко. Не им липсва добро семейство, нито добра работа или приключения, които да се превръщат в незабравими спомени. Има няколко години, в които те трупат най-важните преживявания в живота си и това е времето, когато са на 22, 29, 32 и 48 години. В любовта е трудно да кажем кои години са най-силни и определящи за тях, защото като цяло имат стабилен любовен живот. Но има няколко събития като сватба и деца, които се случват на следната възраст – 26 и 28 години.

СКОРПИОН: Представителите на зодия Скорпион имат много години, които изцяло обръщат живота им и ги карат да погледнат от една нетипична за тях гледна точка. Те сменят начина си на поведение към хората, които не ги ценят. Променят и самите себе си към по-добро. Ключовите години, в които това се случва за тях, са 26, 35 и 52. В любовта годините, в които създават нови връзки са, когато навършат 26 и 31 години. След това вече намират правилния човек, с когото искат да създадат семейство и деца.

СТРЕЛЕЦ: Стрелецът има години, в които си поставя много високи цели и решава да ги изпълни на всяка цена. Понякога те са свързани с работата, а друг път с личните им отношения с някой специален човек. Тези формиращи години за Стрелците са, когато навършат 27, 39 и 57. В любовта всичко най-хубаво, вълнуващо и перфектно им се случва, когато навършат 20, 26 и 41 години.

КОЗИРОГ: Козирозите са много предпазливи, когато правят големи промени в живота си, преди това са начертали план, който следват. Животът рядко ги изненадва с нещо различно, но както знаем това е неизбежно и за щастие изненадите при Козирозите са положителни. Най-важните години, в които се формира и променя живота им са, когато навършат 25,35 и 48 години. В любовта също имат периоди, в които нещата им се получават по-добре, щастлива са и вървят напред с партньора си като създават семейство или дом. Тези важни години в любовта са 29, 31 и 42.

3 зодии ще се сдобият с годежен пръстен през ДЕКЕМВРИ

Време е за любов и романтика! Декември е толкова вълшебен месец, че предразполага към нови стъпки, осъществени мечти и красиви блестящи...

ВОДОЛЕЙ: Водолеите имат много мечти за сбъдване и често ги сбъдват без никакви проблеми! Просто са си такива – наумят ли си нещо, няма сила на Земята, която да може да ги спре. Такива силни години в живота им са много, а именно, когато са на 22, 25, 32, 43, 55 и 60. В тези силни периоди за тях се случват чудеса. В любовта също имат важни години, в които животът им се изключително щастлив и динамичен, а те са, когато навършат 23, 27, 33 и 40.

РИБИ: Рибите имат много за какво да се похвалят в този живот. Макар че като всеки човек имат своите трудни моменти, добре знаят как да се справят с тях и да излизат с високо вдигната глава от всяка една ситутация. Годините, в които могат да се нарекат най-щастливите хора на Земята са, когато навършат 19, 21, 28, 33, 45 и 50. В любовен план важните години, в които им се случва всичко значимо, което ги определя като хора и ги свързва с половинките им са – 23, 28, 30 и 48.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com