Ето в какво се влюбват различните зодии

176248
Ето в какво се влюбват различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия е различна и се впечатлява от различни неща. Ако искате да накарате някои представител на различните зодиакални знаци да се влюби във вас, ето какво точно трябва да направите:

Овен

5-те причини, които показват защо всички обичат жените Лъв

Всички зодиакални знаци имат свои собствени силни и слаби страни. Докато някои от признаците са доста привлекателни, едно е ясно, жени...

Трябва да се ангажирате да ги опознаете, защото може да отнеме известно време. Има толкова много тайни и неща за тях, които ще отнеме много време да излязат на яве. Трябва да сте склонни да бъдете търпеливи и да се борите с миналите болки заедно с тях. Искайте да знаете всяка малка част за тях, която ги прави каквито са, в противен случай просто никога няма да разберете.

Телец

Трябва да сте чувствителни. Трябва да сте в състояние да разберете защо те са тихи или тъжни или ядосани. За да бъдете с тях, трябва да сте в състояние да преминете през всяка емоция, която имат и да сте там, когато имат нужда от вас. Трябва да можете да разберете, когато те имат нужда от вас, без никакви думи.

Близнаци

Трябва да сте готови да излезете от вашата зона на комфорт. Близнаците ще ви предизвикат по всякакви външни и вътрешни начини и ако не сте отворени за всичко, те могат да усетят това. Трябва да сте готови да продължите приключенията и да изследвате света. Но преди всичко трябва да сте готови да се опознаете.

Ето коя е твоята ерогенна зона според зодията

Ерогенните зони са нещото, което кара коленете ви да омекнат, веднага щом някой се докосне до тях. Те ви помагат да се възбудите максим...

Рак

Трябва да приемете любов, която е много повече от всичко, което смятате, че заслужавате. Те знаят, че ви обичат много и че вероятно няма да получат цялата тази любов в замяна, но не им пука. Важното е, че не е нужно да оставяте този вид любов да ви изплаши. Докато сте готови да я приемете, те са готови да я дадат.

Лъв

Трябва да сте готови за страст. Трябва да сте готови да се гмурнете наистина дълбоко, защото един Лъв има нужда от това. Ако им помагате, те ще ви помогнат. Трябва да сте склонни да насочвате вниманието си към към тях ежедневно. В противен случай те ще се почувстват неприети. Те искат да се почувстват желани, тъй като винаги ще се опитат да ви накарат да се почувствате пожелани.

Дева

Ако излизате с Дева - задължително прочетете това

Знакът на зодия Дева започва от 23 август до 22 септември. Представителите на този зодиакален знак са най-големите работохолици, така ч...

Трябва да сте готови да разберете, че Девата не винаги ще присъства. Те имат дълбоко съзнание и се губят в мислите си, а понякога ще имат нужда да им помогнете да се върнат към действителността. Те са в облаците и понякога искат някой, с когото да мечтаят, а друг път се нуждаят от някой да ги върне на земята. От вас зависи да разберете от какво имат нужда.

Везни

Трябва да сте готови да бъдете рамо, на което да поплачат. Трябва да разберете, че един представител на зодия Везни не показва емоциите си на никого, и ако те го направят пред вас, вие сте специални. Те се нуждаят от тази непоколебима любов. Щом те се отварят към вас, ще разберете колко специална и автентична е любовта им.

Скорпион

Трябва да ги слушате. Скорпионът има много мисли, идеи и картини в главата си и за съжаление те се чувстват неразбрани през повечето време. Това разбива сърцата им все повече и повече, всеки път, когато са с някой, който не иска да ги слуша. Умът им е пъстър ум и вие трябва да се интересувате от него, за да сте близо до тях.

Как влияе Луната на живота ви според ЗОДИЯТА

Луната може да повлияе не само на приливите и отливите, но и на нас, хората. Настроенията ни могат да се променят според фазите на земн...

Стрелец

Трябва да сте готови да ги подкрепите. Тъй като Стрелецът ще се уплаши и стресира и не знае какво да прави често, те ще разчитат на вас за това облекчение и усещането, че всичко ще бъде наред. Ще трябва да играете ролята на отдушници. Но след всичко това ще откриете, че наистина сте намерили истински спътник.

Козирог

Трябва да разберете, че имат свой собствен живот, но наистина сте техен номер едно. Те ще работят усилено ден и нощ и когато нямат време за вас, това не означава, че не ви обичат. Те ще го показват без думи всеки ден. Няма да го видите, но всеки избор, който те правят, включва мисълта за вас.

Водолей

Жените от тези 4 зодии ще ви направят истински щастливи

Има жени, които могат спечелят сърцето на всеки мъж. Те са истински кралици и знаят как да привличат вниманието на околните към себе си...

Трябва да сте готови да показвате детската си страна от време на време. Те искат да се отпуснат и да могат да го направят с някой друг. Те не се нуждаят от някой, който ще добави повече стрес. Те се нуждаят от най-добър приятел и любовник в едно.

Риби

Трябва да можете да говорите за дълбоките неща. Нещата, които болят, и нещата, които не са забавни. Рибите неизбежно ще излеят сърцето си пред вас, с надеждата за същото нещо обратно. Те ще се чувстват близо до вас и ще бъдат удовлетворени, само ако ги допуснете в дълбоките части на себе си и ако сте истински и автентични с тях, както те са с вас.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com