Годината на Металния Бик настъпва на 12 февруари, ето какво ни чака

5791
Годината на Металния Бик настъпва на 12 февруари, ето какво ни чака
Снимка: Istock/Guliver

След несигурната за всички 2020 (Година на Плъха) на 12 февруари 2021 настъпва китайската година на Металния Бик, която ще продължи до 31 януари 2022 г. Бикът символизира усърдна работа, позитивност и честност, които ще преобладават в живота на всеки от нас през следващите 12 месеца. Според Джупитер Лай, известен астролог от Хонг Конг, Бикът е "земен, лоялен, спокоен и стабилен".

В Китай бикът е животното, което олицетворява силата и се свързва с богата реколта и плодородие. Планетата на Бика е Юпитер. Изтокът ще доминира през 2021 г., тъй като Юпитер съответства на изток. Юпитер е мъжка планета, която олицетворява закона и реда. Любимите й знаци на зодиака са стрелец и риби, а любимият й ден от седмицата: четвъртък.

5 зодии с късмет през 2021 според китайския хороскоп

Китайският хороскоп сякаш не е чак толкова добре познат на масата хора у нас. Именно заради това ще започнем да обръщаме внимание на то...

През тази година не се очакват катастрофални глобални събития. Всичко ще се случва бавно, с много труд, дисциплина и постоянство, но без буреносни и страстни събития.

Кариера и пари

Годината на Металния Бик ще донесе по-високи доходи и победи, но само чрез последователна и упорита работа и усърдие. Годината обещава да бъде добра не само за упоритите, а дори и за тези, които обикновено се отказват при първите трудности, напр. зодия Риби. Дори и те ще придобият "стоманена воля". Работната година се очертава благосклонна като цяло за всички. Шефовете ще станат "по-меки", ангажиментите не така тежки, а разходите ще намаляват. Годината е подходяща за икономическо възстановяване и дългосрочни инвестиции.

Здраве

Какво ни чака в ЛЮБОВТА през 2021-ва, годината на Вола

Новата година според китайския календар ще бъде годината на Белия Метален Вол. Това означава, че ще сме смели през 2021-ва, ще ни се сл...

След изминалата тежка и колеблива за здравето година, първото нещо, което всички гледаме в перспектива, е здравето ни. Водните знаци трябва да са особено внимателни със здравословните си проблеми. Огнените зодии трябва да обръщат повече внимание на ежедневното си натоварване, да не пропускат почивката, както и незабавното лечение на дребни неразположения. Рискът за тях е да стигнат до прекомерно изтощение поради твърде много работа. Въздушните зодии обикновено не обръщат внимание на здравето си, търпят до последно, докато не стане наложително да вземат мерки. Ако продължават да следват тази тенденция, според астролозите ще търпят проблеми. Земните зодии ще се радват на здравословна година.

Любов

Не очаквайте бурни емоции и страсти на любовния фронт през тази година. Двойките ще освежават връзката си с общи радости, споделена почивка и взаимно разбиране, а не със страстни емоции и вълнения. Годината е благоприятна за стартиране на нови връзки, приятелски или любовни. Връзките няма да преливат от страстни трепети и вълнения, но ще бъдат хармонични, трайни и дългосрочни.

Ако искаме да привлечем късмет, трябва да поставим фигурка на Метален Бик в дома или офиса си и да се надяваме, че 2021 ще бъде по-благосклонна за нас от предишната.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com