Годишен хороскоп за 2017 г. - Водолей

49147
Годишен хороскоп за 2017 г. - Водолей

Годината започва успешно за представителите на знака Водолей. Това е изцяло ваша заслуга. Положили сте немалко усилия за всички благини, с които сега ще се ползвате, така че сте си постелили за успеха, който ще преследвате! Препятствията, които ще се появяват на пътя ви, на моменти, дори ще ви доставят удоволствие. Вие винаги ще сте във форма да се справите с тях, при това напълно сами. В личния живот не се страхувайте да действате според вашите желания. Комфортът в личния живот е от изключително значение. Февруари ще изиска от вас да се фокусирате върху служебната сфера. Това е най-удачният период за сключването на сделки. Бъдете коректни с жените, които работите, тъй те ще окажат важна подкрепа за дейността ви.

Март ще ви дари с романтика. Самостоятелните представители на знака може да срещнат своята половинка. Това ще се случи, когато най-малко го очаквате и може да бъде, свързано с друга необикновена ситуация. През април ще бъдете изключително вдъхновени. Не отлагайте реализирането на добрите ви идеи. Рискът ще бъде на ваша страна.

Годишен хороскоп за 2017 г. - Стрелец

Новата 2017 година ще започне с противоречия за представителите на знака Стрелец. Събитията ще са изненадващи, а най-голямото предизви...

Май и юни ще ви предоставят малко повече предизвикателства в общуването с другите. Дайте си време за наблюдаване на реакциите на другите и опознаване на психиката им. Това не е време да поемат рискове в работата. Бъдете и по-пестеливи.

Средата и края на лятото ще изискат от вас промяна във възгледите и приоритети. Може да направите своите първи стъпки в дадена обществена или социална дейност, която да промени посоката на развитие на кариерата ви. Тук ще бъде много важно вашето положително отношение към нещата.

От октомври ще започне период, свързан с появата на ваши нови способности и дори таланти. Истината е, че ще сте уморени и ще имате нужда от извисяване. Дори да се съмнявате в творческите си способности - дайте им шанс. От това може да зависи душевното ви равновесие и комфорт.

През 2017 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти: до 8 януари, от 10 април до 3 май, от 13 август до 5 септември и от 3 до 23 декември. През това време не е добре да започвате нещо ново, да купувате различни носители на информация, а така също и транспортни средства.

Дневен хороскоп за 31 декември

Овен През последния ден на 2016 година просто бъдете щастливи. Нужно е само да го пожелаете и то ще се сбъдне! Телец Надяваме се, че...

Венера ще бъде ретроградна от 4 март до 15 април. Тогава е добро време да преразглеждане на отношенията с партньорите, а така също и за анализ на финансовото състояние. Това е неподходящо време за сключване на брак, козметични операции, инвестиране и купуване на ценни вещи и произведенията на изкуството.

Юпитер ще е ретрограден от 6 февруари до 9 юни. Тогава не трябва да се започва дейност, свързана с преследването на материални цели, но може да се завършат отдавна започнати дейности, най-вече областта на висшето образование, пътувания в чужбина и юридически дела.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com