Годишен хороскоп за 2019 г. - Дева

45117
Годишен хороскоп за 2019 г. - Дева
Снимка: iStock/Guliver

Имате шанса да започнете годината начисто. Може да сте спокойни, че основните предизвикателства от изминалата година ще останат зад гърба ви. Някои представители на знака ще имат шанса да намерят нова работа с по-изгодни условия.

Февруари ще ви предостави предизвикателства, свързани с личния ви живот. Ще се наложи да действате гъвкаво и да се приспособявате към променящите се събития. Бъдете пестеливи, тъй като са възможни неочаквани разходи.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Лъв

В началото на новата година  съдбата ще бъде изключително благосклонна към вас. Каквото не си пожелаете - това няма да се случи. П...

През март няма да може да намалите скоростта, но този път в служебен план. Напрежението може да се отрази на настроението ви, затова си гарантирайте достатъчно почивка. Не позволявайте изнервеността да развали, важни за вас отношения. Пазете и здравето си, като излизате по-често на чист въздух и запазвате физическата си активност.

Април е време за заслужена почивка. Не се колебайте да тръгнете, накъдето ви води сърцето. Самостоятелните представители на знака може да срещнат своя дългоочакван партньор.

През май е възможно да изникнат въпроси за решаване с роднини, свързани с ремонт или наследство. Подсигурете се финансово и отложете сериозните покупки за по-късен период.

Юни е подходящо време за ремонт и решаването на битови проблеми. Добре е да отделите от отпуската си за тези дейности, тъй като ви е невъзможно да съчетавате работата и задълженията ви по дома.

През юли се опитайте да излизате повече сред хора. Това е добро време за нови приятели и време, наситено с приключения в компанията на приятни хора. В края на месеца може да разчитате на повишаване в работата.

Мъжът Стрелец - войн, който не се страхува да изразява себе си

Управляван от Юпитер, владетеля на боговете, мъжът Стрелец има известно благородно отношение към всичко в живота си. Той демонстрира ум...

През август може да си позволите кратка почивка. Заложете на усамотението, за да балансирате мислите си. Може да начертаете своите най-смели планове за бъдещето.

През септември е възможно да ви налегне тъга, но не се подавайте на капризите на сезоните. На всички им е мъчно, че лятото си отива, но есента има своите положителни страни. Това е добро време да се запишете във фитнес клуб, да започнете йога или друго занимание, което се отразява добре на тялото ви.

През октомври ще ви вълнуват въпроси, свързани с любовта. Самостоятелните представители на знака може да бъдат по-смели в търсенето на партньор. Семейните ще се радват на стабилност във връзката си.

Ноември ще ви дари с дългоочакван подарък. Тогава ще сте в състояние да направите значителни покупки, свързани с дома ви. Пазете здравето си и направете профилактични прегледи.

През декември не се отпускайте, защото ще имате възможност да покорите служебни върхове. Заетостта ви в работата може да предизвика недоволство от страна на близките ви. Постарайте се да им обърнете нужното внимание.

Месечен хороскоп за декември 2018 г.

Овен През декември се пригответе за подвизи. Задачи, с които никой друг не би се справил ще се изсипят на главата ви ще уплаши всеки д...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com