Годишен хороскоп за 2019 г. - Скорпион

39000
Годишен хороскоп за 2019 г. - Скорпион
Снимка: iStock/Guliver

В началото на годината ще имате енергия да извършите истински подвизи, но това не е подходящ период за промени. Най-добре насочете енергията си към хобито си или към създаването на такова. В личния живот също оставете нещата такива, каквито са.

През февруари наблегнете на подобряването на отношенията в семейството. Именно с помощта на близките ви ще може да изпълните, това за което мечтаете. Сега тяхната подкрепа ще ви е най-важна затова бъдете мили и дипломатични с тях.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Везни

Януари е добър месец за работа върху усъвършенстване на характера ви. Това е време, в което може да ви се наложи да взимате бързи реше...

Началото на пролетта ще ви посрещне с много нови идеи, планове в работата и приключения в личния живот. Това е време, което е да посветите на децата си. В личен план ви очакват запознанства с интересни хора, които може да променят мнението ви за много неща от живота.

През април е възможно да изпитате разочарование , свързано с ваш близък човек. Предстои ви да изживеете криза в личния живот, но не забравяйте, че всяка криза е път към развитието. Не бързайте да си правите трайни изводи и да реагирате прекалено емоционално. Нещата не са толкова страшни, колкото изглеждат.

Май е добро време да се посветите на себе си и да обърнете повече внимание на вашето здраве. Направете профилактични прегледи и според предписанията на специалистите променете начина си на хранене и намерете повече време за движение. Открийте коя е вашата любима физическа дейност и посветете на нея няколко часа поне два пъти седмично.

През юни вдъхновението ви за работа ще бъде толкова голямо, че ще е грехота да прекарате дните в почивка. Отложете лятната отпуска за по-късно, а сега натиснете педалите и покажете на какво сте способни. Възможно е повишаване на доходите.

През юли обърнете повече внимание на семейството си и най-вече на отношенията. Има какво още да се направи, за да цари разбирателство в дома ви.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Лъв

В началото на новата година  съдбата ще бъде изключително благосклонна към вас. Каквото не си пожелаете - това няма да се случи. П...

През август ще е време да си дадете, така чаканата почивка. Сега спокойно може да загърбите служебните си задължения и да се отправите на далечно пътешествие. С повече внимание ще може да се възползвате от изгодни условия за екскурзия.

През септември някой ще се опита да злоупотреби с вашата отзивчивост. Намерете вариант, в който да откликнете на молба за помощ на ваш приятел, но без да преминавате границите. Задачата ви ще е да намерите тази златна среда. 

През октомври направете така, че промяната да дойде от вас самите. Събитията ще изискват раздвижването на нещата и е много важно и вие първи да предприемете съответните действия, а не да се нагаждате по ритъма на другите.

Ноември е чудесен месец за високи постижения в работата. Очакват ви допълнителни доходи, а някои от вас може да се преборят за повишаване на заплатата. Използвайте средствата за разумни инвестиции.

Най-главната ви задача през декември е да бъдете спокойни. Със сигурност ще има моменти събития, които ще се опитат да ви изкарат извън нерви, но не се поддавайте на подобни предизвикателства. Проявата на прекалено силни емоции може да ви навреди сериозно.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Дева

Имате шанса да започнете годината начисто. Може да сте спокойни, че основните предизвикателства от изминалата година ще останат зад гър...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com