Годишен хороскоп за 2019 г. - Стрелец

38888
Годишен хороскоп за 2019 г. - Стрелец
Снимка: iStock/Guliver

Януари посветете на семейството. Децата порастват бързо и много скоро ще разберете, че важните моменти са отминали. Не пропускайте това време и се опитайте да се сближите, колкото се може повече. Семейно събиране ще сплоти семейството и ще допринесе за усещането ви за удовлетвореност от живота.

През февруари ще се наложи да запретнете ръкави, тъй като в работата ще ви чака изключително много задачи. Това е време, в което да се изявите подобаващо, особено ако имате повече претенции за кариерното ви развитие.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Скорпион

В началото на годината ще имате енергия да извършите истински подвизи, но това не е подходящ период за промени. Най-добре насочете енер...

По този начин през март вече ще може да се радвате на първите плодове на вашите усилия. Някои представители на знака ще може да се похвалят с финансова стабилност и нарастване на доходите. Помислете как ще е най-разумно да използвате придобитите средства.

През април планирайте кратка почивка, която да ви позволи да си починете и да съберете нови сили. Месецът е подходящ за извършването на профилактични прегледи. Ако възникнат проблеми със здравето ви никакъв случай не ги пренебрегвайте.

Май може да ви зарадва с навлизането на нови интересни хора в живота ви. Самостоятелните представители на знака може да започнат вълнуваща авантюра. Не пропускайте общуването - сега всеки контакт ще е от полза за вас. 

През юни ще ви е трудно да се съсредоточите за работа, така че гледайте да разчистите работното поле през този месец, за да ви останат за изпълнение по-леки задачи. Започналата наскоро връзка ще се развива с бързи темпове и ще се радвате на взаимност и хармония.

Юли е подходящо време за атака на следващия кариерен връх. Всичко, с което се захванете ще се получава с лекота.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Лъв

В началото на новата година  съдбата ще бъде изключително благосклонна към вас. Каквото не си пожелаете - това няма да се случи. П...

Август е вашето време за почивка. Опитайте се да си доставите всичко, от което имате нужда в здравословни рамки и без много излишни емоции. Това е добро време да започнете практикуването на нов вид спорт.

През септември бъдете сдържани и не бързайте да си правите прибързани изводи за хората. Някои представители на знака може да се замислят за смяна на служебното поприще. Не се колебайте да развиете своето хоби в по-сериозна дейност.

Ако го направите през октомври може да получите пари си постъпления от нея. Това е месец, в който живота ви ще бъде наситен със събития. Ще балансирате между семейния живот и работата.

През ноември няма да ви е лесно да обърнете внимание на всички, а всеки ще дърпа към себе си. За да няма обидени мобилизирайте всичките си сили и ресурси.

Декември може да ви донесе приятни изненади , като предложение за по-изгодна работа. Не се колебайте да натрупате опит в нова област.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Везни

Януари е добър месец за работа върху усъвършенстване на характера ви. Това е време, в което може да ви се наложи да взимате бързи реше...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com